new bloglist
new home new bloglist new bloglist

07 Mei, 2012

Home » , » SEGMEN: Kau Blogger Ku Blogger | Kazen Blog

SEGMEN: Kau Blogger Ku Blogger | Kazen Blog

Salam 'alaik..

Aku baru habis satu paper untuk final hari ni. huiihh.. Dasyat jawapan aku kali ni. Entah betul ke tidak aku pun taktahu. 

Kembali kepada tajuk, entri ni sebenarnya untuk segmen yang kazen buat. Dah lama rasanya tak masuk segmen-segmen macam ni. Segmen suka-suka je pun. Bersegmen masa exam yeahh, nampak cara tak? hehe..



Entri blog mula-mula dulu masa zaman muda-muda:


Sebenarnya entri yang kat atas ni bukan entri pertama aku, entri kedua. Sebab entri pertama aku tak jumpa. Mungkin sebab aku pernah delete atas sebab-sebab tertentu.

Entri paling lawak dan kelakar dalam blog ni:


Kalau ikutkan entri aku yang paling lawak memang takde sebab aku tak reti melawak. hehe.. 

Entri paling famous atau paling syok dalam blog ni:


Ni entri syok sendiri kot. HAHA

Pastu pastu kena tag blogger lain. hurmm.. Kalau aku tag mesti depa taknak buat takpelah, sebab kazen cakap tak compulsory pun tag tag ni. hehe.. Tapi sape-sape berminat bolehlah klik kat gambar atas ni. Boleh tambah-tambah kenalan blogger kan..




Eh, tiba-tiba aku panggil dak kerol ni kazen..
HAHA

4 virus attack:

Kazen berkata...

thanks yea..nnti ak blanje ko :) keh3

cik zaza berkata...

@Kazen yeay! kerol nak belanja..hehe

|| amira || berkata...

wahh ~ semoga berjaya ! :D

cik zaza berkata...

@|| amira || you should try too.. :)