new bloglist
new home new bloglist new bloglist

10 Februari, 2011

Home » » megan fox tu sape sebenarnya?

megan fox tu sape sebenarnya?

Salam..
 
tipulah kalau korang kata tak kenal sape tu megan fox. feymes kot minah ni berlakon macam-macam cerita walaupun pada asalnya aku pun tak berapa nak kenal dia ni. HAHA. mungkin aku ni jenis tak tengok sangat cerita omputih kot. ke memang saje-saje buat tak kenal? ataupun aku malas nak ambik tahu sesiapa saje yang berlakon dalam sesuatu cerita tu. macam semua je betul.

 susah kot nak cari gambar megan fox yang sopan-sopan.huhu.
(gambar dari SINI)




sebelum ni seyes memang aku tak kenal megan fox ni. sampailah satu hari kakak aku bagitahu khabar angin yang dia ni sebenarnya adalah seorang lelaki! takde lah aku nak terkejut beruk ke mahupun terperanjat sampai melompat katak dengar pasal tu sebab aku tak kenal kan. lama jugak selepas tahu tu baru aku kenal dia tu pun lepas tengok cerita jennifer's body. memang lama pun. baru aku kenal dan first time tengok dia,


"fuyooo!.. minah ni hot siooottt!"


ataupun aku perlu cakap macam ni?


"fuyooo!.. nyah ni hot sioott!"


HAHA. yelah, masa tu kan aku dah pun tahu khabar angin pasal dia ni lelaki kan. aku tak dapat bayangkan megan fox versi lelaki. adakah dia juga akan nampak hot seperti sekarang? ataupun sebaliknya? 


aku taktahu lah khabar angin pasal dia betul ke tak
tapi aku google jugak tadi dan terjumpa link NI
taktahu lah kalau link tersebut jugak adalah sejenis
website prank yang macam berita justin bieber suatu ketika dahulu.

21 virus attack:

ika berkata...

emm , mcm tipu je . org tu kemain cntik , ble plak jd laki ! xmo percaye ! haha .

em berkata...

aah dia kwn sekelas aku dulu..

Kazen berkata...

haha rajin laa ko cari bende2 gini....takpe2....ak tumpang dpt info...jom bace tntang bahlol...mane pegi punye intense debate

cik zaza berkata...

@ika xmo caye sudah!..hahaha

cik zaza berkata...

@em la yeke? skolah mane dulu? pndai pulak dia ckp melayu.hehe

cik zaza berkata...

@Kazen internet di hujung jari.hehe.. intense debate ada je tp aku xletiak sini

HEROICzero berkata...

org kata dia memang ade hormon lelaki. ala2, khunsa? entah macam mana tah... lebih2 kurang lah.

*hey, check Lady Gaga. dia dan Miss Fox, adalah sejenis. sama2 lelaki. HAHA! seriously.

cik zaza berkata...

@HEROICzero owhh..mcm tu rupanya.kire dah mmg ramai tahu la psl ni ek?

fariza zulaika berkata...

artis2 barat ramai yg mcm tu..
tp xtaular yg mana satu btul..

|| amira || berkata...

ci zaza , saya pun tak kenal la.. hahaha
lelaki ? mesti dah banyak buat pmbedahan plastik nih.
bapak rrr..


ni link tempat saya ambil template blog > http://rindas-template.blogspot.com/

tmplate kat situ lawa2 dan comel2 ^__^

cik zaza berkata...

@|| amira || lbh kurg je kite ni..huhu..thanks eh.. x)

cik zaza berkata...

@fariza zulaika tu la..diorg byk sangat gosip2 yg merepek..huhu

Afendi Othman berkata...

gile la kalau dia laki.haha...

cik zaza berkata...

@Afendi Othman gile ahh kalo dia nyah..haha

pRiNCe berkata...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
kalau sudi bcela entry terbru sy..:)

[ 18 SX ] Pembedahan Payudara @ Buah Dada @ Tetek ( 15 Gambar )
[ Politik ] Fan Page Datuk Seri Anwar Kena Hack
10 Filem( Movies ) Paling Laris Di Dunia

cik zaza berkata...

@pRiNCe tq dtg sini ye prince. yeah, jom berkawan!hehe

vampire's lovex berkata...

aku rasa dia pompuan tulen ...hot kemain !!!


pehhh pehhhh

capix cullen berkata...

i love megan <3 <3

Jαnnαhツ berkata...

penah dengar org kate dia ni laki. ntah btol ntah tak...

cik zaza berkata...

@vampire's lovex memang hot!..pergh!

cik zaza berkata...

@Jαnnαhツ tu lah yg takthu.tapi biasalah kn artis barat banyak khabar angin yg ntahape2 contoh masa justin bieber dituduh pedophile.