new bloglist
new home new bloglist new bloglist

08 Februari, 2011

Home » » perempuan mata beso ni cantik benornye..

perempuan mata beso ni cantik benornye..

Salam...

sekarang ni orang dok jual contact lens bagi menampakkan mata jadi besar dan cantik. cantik ke mata besar ni? kenapa orang suka sangat nak mata besar? apa tak cukup ke dengan mata korang yang sedia ada walaupun tak berapa nak besar tu?

tak dapat dinafikan, aku sendiri pun suka tengok perempuan yang mata besar ni. nampak comel. kadang-kadang tu semata-mata nak nampak comel aku akan membesarkan mata bila gambar aku ditangkap. bajet comel lah! fake sangat kot. tak natural langsung! HAHA. mungkin aku tak sesuai memiliki mata yang besar.




pergh! gile fake mata besar aku. HAHA. ni gambar terakhir aku buat mata besar ketika bergambar. sakit kot mata nak besarkanlah bagai. bajet cun padahal tak pun kalau amek gambar biasa-biasa pun lagi comel kot. huhu. *dan aku bajet comel.HAHA

(ihsan google imej)

kalau macam ni comel lah jugak walaupun memang scary bile aku tengok lama-lama. gile beso mata dia. bulat pulak tu. mata dia ke tu? huhu. 


ataupun yang ni?




(ihsan google imej)

ni dah macam, "opocot mak kau!" HAHA. macam nak terkeluar bijik mata dia ni ha. rasanya kalau aku teruskan membesarkan bijik mata setiap kali bergambar ada probability tak nak jadi macam ni? huhu. wahh! taknak aku. aku sayang mata aku lagi. 

mata dah cantik nak besar-besarkan
bagi comel lagi..
perlu ke? huhu..

24 virus attack:

akmalhilmi berkata...

mate besau comel kot
aku suke
:)

cik zaza berkata...

@akmalhilmi mmg comel..aku pn suka.tu smpai sakit mata aku buat mata beso dpn kamera..huhu

fariza zulaika berkata...

kalu laki mata besar mcm na pulak?
kehkeh..

cik zaza berkata...

@fariza zulaika lelaki mata besar?biasa je nmpk..huhu

Rie berkata...

ko tgk je la anime tu, mata besau2 je kan..cute ke x cute gitu? hu3...

cik zaza berkata...

@Rie kalo anime tu cute la jgak ade mata beso..huhu..nama pn katon..

tot tot kecik berkata...

salam..

terimalah sedia ada segala kejadian kite.. :)


tp mcm comel pulak tgk mata besor2 ni..tpt mata tot da bsr da..hehe.. :p

|| amira || berkata...

cik zaza , scary uh mata besar yang ke-3 . yang ke-2 pun scary gak bila tengok lama2 . hahax

cik zaza comel la .... hehehe

ada tag untuk cik zaza kat blog saya :)

elynina berry berkata...

mata besau cantik :))

ika berkata...

kadang2 kalo org mate besar tengok kite , kite pulak yg rase cuak . mcm nk telan .

sYafIk-wAy berkata...

memang comel !!

cik zaza berkata...

@tot tot kecik tu la..bersyukur dgn kejadian yg tlh ditetapkn..

cik zaza berkata...

@|| amira || wahh..tag ape?huhu..nati sy buat..

cik zaza berkata...

@elynina berry cantik, comel..pe lg?huhu

cik zaza berkata...

@ika kan??mcm mrh kt kite lak..huhu

cik zaza berkata...

@sYafIk-wAy terima kasih..haha..*perasan

gabanMorka berkata...

aku mata sepet + rabun.haha

cik zaza berkata...

@gabanMorka yela, aku mata xbeso xkecik..huhu

Kazen berkata...

erk...gitu yea...

Zyash berkata...

Mate den x besO pun..stim ade la..huhu..Selalu kene ejek..lantak la kan..dari butO matO.Give away RM1.00 setiap seorg dengan Churp2

farah. pa'in. achik. ain .mOk . berkata...

alo mate pain xbesau pon~~~
tapi maseh sempurne;;;;;)
bersyukur~!

cik zaza berkata...

@Kazen gitu le gamaknye..huhu

cik zaza berkata...

@Zyash tahu takpo..hehe

cik zaza berkata...

@farah. pa'in. achik. ain .mOk . yes yang..kite bersyukur mata xbeso..huhu