new bloglist
new home new bloglist new bloglist

11 Jun, 2011

Home » » update blogger mengenai maharaja lawak.

update blogger mengenai maharaja lawak.

Salam 'alaik..
aku dah agak dah, hari sabtu macam ni memang ramailah yang update blog pasal maharaja lawak. ada juga yang update sebelum siaran langsung maharaja lawak tu sendiri bermula. pergh! advance. excited sangat nak update. 


tajuk entri maharaja lawak minggu tersebut (yang tak start lagi tu contohnya) tapi buka je confirmlah belum ada lagi pasal tu. mungkin diletaknya video-video musim sebelumnya. kadang-kadang rasa tertipu, tapi apa nak buat. yang pergi bodoh sangat percaya buat apa. dah terang lagi bersuluh, dah pasti lagi nak terpinga-pinga dah tentulah belum ada video-video tersebut kalau siaran langsungnya pun belum start lagi. aduhai..


mana tahu kan, tiba-tiba kat blog diorang ada tv streaming macam raacuun. hehe. best juga kalau dapat tengok online. lepas ni kalau duk kat rumah sewa dapatlah juga tengok astro tv streaming dari blog diorang je. tapi terbukti memang takdelah. harapan semata-mata. sobbss.. takpelah, aku boleh tengok sendiri kat tv, satu hari tengok sampai sepulohkali ulangan. sampai tersembul biji mata aku tengok. tak payah tunggu buffer lambat sangat kat youtube tu.


"bolehlah nak berlagak, rumah kau ada astro warna. rumah kitorang takde,"


*terdiam..
baiikkk...



0 virus attack: