new bloglist
new home new bloglist new bloglist

20 Mei, 2011

Home » » jangan buat aku marah boleh?

jangan buat aku marah boleh?

Salam 'alaik...
rasa ketidakpuasan hati melanda apabila domain yang aku baru guna tak sampai setengah tahun buat hal lagi. aku mungkin boleh tunggu kalau masalah ini untuk beberapa hari atau beberapa ketika. tapi aku takkan dan tak boleh sabar kalau masalah ini mengambil masa yang lama dan penyelesaiannya masih lagi tiada jawapan.

jadi, aku ingin memberitahu bahawa mulai hari ini aku hanya  akan menggunakan dotblogspot sebagai urlku. dan mungkin akan bertukar jadi seperti seorang blogger yang baru mengenal dunia blogging. tunggukan saja perubahan ini. 





aku dah mula menyampah!

12 virus attack:

gabanMorka berkata...

aku tgu,tp hasilnya mestilah umph..ok?

cik zaza berkata...

@gabanMorka insyaAllah.. tapi amek masa aku nak tenangkan fikiran dulu.. serabut beb pasal benda ni.huhu

HEROICzero berkata...

ala stay je la. jgn tukar2. payah nk edit nanti.

muahahaa

cik zaza berkata...

@HEROICzero hahaha.. ada bau2 perli ni..

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

sabar2 :)

UpProfits berkata...

hahaha..sabar, sabar..create blog lain tuh maknanyer minat berblogging tuh masih ada lg la tuh..hehe

EZAN IDMA berkata...

follow sini

cik zaza berkata...

@♥yaya budak suka embun♥ tq.. dah reda sikit dah. ;)

cik zaza berkata...

@UpProfits tulah nasib baik minat nak berblogging tak padam2 lagi..huhu

cik zaza berkata...

@EZAN IDMA thank you.. ;)

ninie_azriena berkata...

maner chatbox ?? ninie tag zaza tau (n_n)

cik zaza berkata...

@ninie_azriena chatbox dah hilang.huhu..ok nati zaza jwb.thanks tau..