new bloglist
new home new bloglist new bloglist

24 November, 2010

Home » » 30 day letter challenge..

30 day letter challenge..

Assalamualaikum w.b.t..
aku rase aku nak cuba 30 day letter challenge yang miss nana duk perkatakan kat entri dia yang NI..
sekurang-kurangnya ada la idea aku nak update blog aku ni..bukan apa, cuti sem ni aku rasa bosan gila takde buat apa-apa..nak update blog aku takde idea pulak..tapi niat besar nak update..aduuh..
ok, ni dia senarai surat yang perlu aku setelkan dalam masa 30 days!



Day 1 : Your Best Friend 

Day 2 : Your Crush

Day 3 : Your parents 

Day 4 : Your sibling (or closest relative) 

Day 5 : Your dreams 

Day 6 : A stranger 

Day 7 : Your Ex-boyfriend/girlfriend/love/crush 

Day 8 : Your favorite internet friend 

Day 9 : Someone you wish you could meet  

Day 10 : Someone you don’t talk to as much as you’d like to 

Day 11 : A Deceased person you wish you could talk to 

Day 12 : The person you hate most/caused you a lot of pain 

Day 13 : Someone you wish could forgive you 

Day 14 : Someone you’ve drifted away from 

Day 15 : The person you miss the most 

Day 16 : Someone that’s not in your state/country 

Day 17 : Someone from your childhood 

Day 18 : The person that you wish you could be 

Day 19 : Someone that pesters your mind—good or bad 

Day 20 : The one that broke your heart the hardest 

Day 21 : Someone you judged by their first impression 

Day 22 : Someone you want to give a second chance to 

Day 23 : The last person you kissed 

Day 24 : The person that gave you your favorite memory 

Day 25 : The person you know that is going through the worst of times 

Day 26 : The last person you made a pinky promise to 

Day 27 : The friendliest person you knew for only one day 

Day 28 : Someone that changed your life 

Day 29 : The person that you want tell everything to, but too afraid to 

Day 30 : Your reflection in the mirror
aku akan mulakan operasiku ni start 25 Nov hingga 25 Dis..ni la akibatnya kalau dah takde keje sangat..hehe..




p/s mula nak buat kat tumblr je..tapi takpe la, tumblr tempat aku reblog post je..hehe..