new bloglist
new home new bloglist new bloglist

12 Mei, 2010

Home » , , » kau ni macam bLaIr WiTcH la...:::(-_-):::...

kau ni macam bLaIr WiTcH la...:::(-_-):::...


"blair witch!"
err..apakah blair witch yang aku asyik sebut-sebutkan ni?pertama kali aku dengar blair witch ni sebenarnya pengaruh dari anime One Piece..kemudian aku dan abangku yang juga penggemar One Piece aplikasikan perkataan ni kat kakak aku..
hahaha~padan muka!sakat kitorang lagi..haa hamekkk kau dapat gelaran blair witch dari kitorang..
tapi apa sebenarnya blair witch ni?aku masih tertanya-tertanya..menurut anime yang kami tengok blair witch tu ahli sihir perempuan yang makan budak-budak, tapi agak tak puas hati diskripsi itu..huhu~
so, dengan bantuan encik google yang ensem ni aku jejaki apa itu blair witch..
erm...err...erkk...
ok, aku google keluar blair witch project..ke aku yang tak pandai google??huhu~
encik google bagitau blair witch projek ni macam seeker la kononnya..or macam paranormal activity..kalau korang rase berani jom tengok video kat bawah ni..hihi~
 
lagi video di youtube..

lepas ni aku taknak la panggil kakak aku blair witch, blair witch ni hanya sesuai untuk perempuan jahat je..nak-nak yang macam nenek kebayan tu..aku nak panggil kakak aku apa pulak ek??kena bincang dengan dak abang ni..huhu~

p/s aku tak tengok pun video ni tadi..konon taknak bagi tersekat biarkan je dulu..tapi dari start aku menaip duk dengar orang menjerit..seram pulak rase..huhu~owh,ye..maaf eh subtitle bahasa apa-apa ntah..hihi~dengar betul-betul k!



6 virus attack:

saL_iss berkata...

bincang ngan akak sekali tau hehehe~

zAzZa berkata...

kak sal: hehe~dun worry nati kite bncg ngan akak skali..

Matt berkata...

witch is cool wat but evil hihihi..

zAzZa berkata...

matt: btul2..nama tu pun cool gak..lalala~

Aidi-Safuan berkata...

blair witch dalam one piece? yang mane erk? aidi tengok one piece takde pon watak nih

zAzZa berkata...

aidi-safuan:mse diorg br jmpe ussop..bdk2 yg kwn ussop tu yg ckp psl blair witch..