new bloglist
new home new bloglist new bloglist

07 Julai, 2011

Home » » Ini Bukan Segmen Aku, Hanya Minta Tolong.

Ini Bukan Segmen Aku, Hanya Minta Tolong.

Salam 'alaik...
Di sini aku nak minta bantuan korang yang berminat (tak minat takpe, siapalah diri ini.. sobbss). Aku sebenarnya nak buat facebook fanpage aku bertambah menarik setelah beberapa hari aku tengok kesuraman di sana hanya post dari aku dan beberapa orang kawan dan juga beberapa blog yang aku suka autoping di page tersebut.

Jadi, aku nak minta bantuan kepada sesiapa yang berminat nak letak url blog korang kat fanpage aku dengan kata lain, autoping entri korang. Tiada syarat di sini, mungkin ada yang berpendapat jika nak autoping kat fanpage tu kena 'like' dulu kan? Tak pun. Aku tak kisah korang nak 'like' fanpage tu ataupun tak. Aku nak memeriahkan saja tapi kalau ada yang sudi 'like' dah bonus untuk aku.

Apa benefitnya?

Senang beb, dah tentu korang dapat trafik dari aku. Walaupun dari aku sorang pun trafik jugak tuh... Betul tak? Dan mungkin entri yang menarik akanku share di personal facebook aku sendiri mana tahu dapat trafik dari kawan-kawan facebook aku pulak kan.

Apa yang penting aku nak bagitahu, ikut kesudian korang tak sudi takpe yang sudi alhamdulillah..





Ni den punya fanpage. Tengok-tengok sebelum decide nak autoping blog korang pun boleh. Dialu-alukan.


ini namanya tolong menolong 
sesama blogger..
peace!.. ^^

20 virus attack:

Botak berkata...

taknak lah., terima kasih jelah., hahaha..

cik zaza berkata...

@Botak taknak sudah..lala

ninie_azriena berkata...

nak2..
support zaza (n_n)

cik zaza berkata...

@ninie_azriena tq ninie. dah letak dah.

akoo berkata...

err nak jugakk kot..
hehe (xbrape paham ape yg tgah blaku)
=)

cik zaza berkata...

@akoo erk.. tak paham ke?huhu

Ym.Bundle berkata...

best gak ni..leh promote la ek..hehehe

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle lebih kurang promote blog jugak lah. hehe

Ym.Bundle berkata...

tapi aku yang low profile ni segan la nk ping2.bukan entry bes..ekeke..like je takde hal:P..hihi..

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle cehh. sudahlah kau..aku letak eh??aku nk letak ni..aku letak..

Ym.Bundle berkata...

hahahaha..letak la..dah like tau:P

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle hehe. tq like.. x)

kei berkata...

aq nye ader dah ker???

cik zaza berkata...

@kei ko nye dah ada..

kei berkata...

yg belok aq suke wat review tue ader dah ker??? ehehehe :)

cik zaza berkata...

@kei yang tu takde pulak. okay2 nanti aku letak yang review tu k.

sara zainol berkata...

nak jgk heheh.. :)
sy suppot kamu n follow.. follow n support sy balik ye :)

cik zaza berkata...

@sara zainol tq sara. ;)

pyejal berkata...

alang² promote tu, kalau rebrand balik nama fan page tu lagi terbaik. mungkin orang tak nampak konsep dia. mcm yg akoo ckp dia tak tau apa yg berlaku.haha. Chayooo zaza!!


baca sini untuk entri terkini:
”pyejal weblog”

Eriq Nas berkata...

salam kenal..nak join jgak bleh?? :)