new bloglist
new home new bloglist new bloglist

23 Mei, 2010

Home » » BeRtUkAr!!..::o_O::..

BeRtUkAr!!..::o_O::..

blog gransazer telah bertukar lagi!walaupun perubahan yang tak banyak tapi korang mesti akan perasan..
apa taknya, sebelum ni blog ni senyap, sunyi, sepi macam background hitam dengan bintang-bintang yang menghiasi seperti di waktu malam..
suara cengkerik pun takde..tapi sekarang buka je blog aku dah ada lagu, mungkin ada yang cakap, 


"eish!bingit la!"


kalau korang terpikir macam tu,takpe takpe tak perlu risau sebab di mp3 player aku tu ada button pause..hehe~


"eh, ada lagu..layan jap la..best jugak lagu ni,"


terima kasih banyak-banyak la kalau korang pikir camni..kalau korang nak tau, lagu yang berkumandang kat blog aku ni lagu cn blue, teardrops in the rain..
lagu ni ditulis oleh member kumpulan tu sendiri, lee jong hyun..aku baru tau sebenarnya. patut la macam ada kimia dengan lagu ni..hoho~
http://emo.huhiho.com
macam gelak jahat pulak..

ni aku ada sediakan lirik sekali ni..mana tau ada yang nak menyanyi kat blog aku ni..lala~


cn blue- teardrops in the rain

No one ever sees, no one feels the pain
Teadrops in the rain

I wish upon a star, I wonder where you are
I wish you're coming back to me again
And everything's the same like it used to be

I see the days go by and still I wonder why
I wonder why it has to be this way
Why can't I have you here just like it used to be

I don't know which way to choose
How can I find a way to go on ?
I don't know if I can go on without you oh

Even if my heart's still beating just for you
I really know you are not feeling like I do
And even if the sun is shining over me
How come I still freeze ?
No one ever sees, no one feels the pain
I shed teardrops in the rain

I wish that I could fly, I wonder what you say
I wish you're flying back to me again
Hope everything's the same like it used to be

I don't know which way to choose
How can I find a way to go on
I don't know if I can go on without you, without you

Even if my heart's still beating just for you
I really know you are not feeling like I do
And even if the sun is shining over me
How come I still freeze ?
No one ever sees, no one feels the pain
I shed teardrops in the rain

Oh... I shed teardrops in the rain
Oh... Hey... Teardrops in the rain

Even if my heart's still beating just for you
I really know you are not feeling like I do
And even if the sun is shining over me
How come I still freeze ?
No one ever sees (no one) no one feels the pain (no one)
I shed teardrops in the rain
Teardrops in the rain
Teardrops in the rain
Teardrops in the rain..


p/s aku nak tau pendapat korang dengan perubahan baru aku ni..boleh kan??http://emo.huhiho.com



0 virus attack: