new bloglist
new home new bloglist new bloglist

21 Oktober, 2013

Home » , » Si Pemalas Kembali

Si Pemalas Kembali

Salam 'alaik.



Hello blogger!!!

Nampak happy kan, memanglah happy beb aku dah hampir ke penghujung praktikal kat kilang Mamee. Weee!!.. Lepas ni boleh cari kerja yang berkaitan itupun kalau ada yang nak hire aku nanti. Well bukan senang nak dapat kerja kan. Aku perasan sangat yang tu. Mr. Raksasa aku pun dah berapa bulan grad sampai sekarang tak dapat jugak kerja. Ada yang kata depa takut nak ambik dia kerja. Hurmm.. Entahlah kan.

So kenapa beriya update blog si pemalas ni?

As usual la kalau bukan kena stay up buat kerja takkan lah aku nak update blog yang banyak gile sawang plus dah macam hutan belantara dah ni. Si pemalas ni kan biasenya akan rajin mencuri masa time tengah busy nak buat kerja. Esok bangun confirm lah kepala miung miung. Memang ada yang tertido kat atas kotak lah esok ni. Lagipun... Wehh! Korang tak rindu ke si pemalas ni?? HAHA *bajet ramai peminat setia. krik krik..*


Segan jap takde peminat, buat buat makan eskrem. (pic: SanySupni)



Ok, sudah! Lagi dihadap blog ni sampai ke esok aku tak buat kerja. Ciao!



Tak sabar nak dapat kerja
Nak kawen lagi..

2 virus attack:

Ym.Bundle berkata...

lama betul ko ilang zaza..hahaha

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle aku busy kerja la. aku kan wanita bekerjaya.. ucehh.. haha