new bloglist
new home new bloglist new bloglist

09 Mac, 2012

Home » » Obses Dengan Big Bang.

Obses Dengan Big Bang.

Salam 'alaik..

Aku dengan eksaitednya ingin memberi link Kpopsub terutamanya kepada mereka yang minat tengok Running man ataupun peminat Big Bang yang obses macam aku. hehe..

Bukan baru semalam kau update blog ala-ala motivasi ke? Dah habis matang ke?

Dalam perkara biasa mungkin aku matang. Ceewaah! Tapi untuk fangirling oppas Big Bang tak boleh nak jadi matang. huhu.. Ni aku letak yang takde subtitle.



Nak tengok ada subtitle kat SINI.

Style terbaru GD, rambut panjang belah kanan dan terjulur.. [pakcik gugel]

Jae suk teringin nak rambut macam GD. HAHA.. [pakcik gugel]


Tiba-tiba aje aku promot pasal Big Bang dan Running man kan. Mungkin sebab aku dalam mood mendengar lagu-lagu Big Bang yang baru untuk album Alive. Apa taknya, masuk kereta terus pasang lagu diorang. Tengah-tengah drive tak sah terpekik terlolong dalam kereta nyanyi lagu Big Bang. Juga salah satu cara aku nak elakkan tido masa memandu sorang-sorang. hehe..


Salah satu lagu yang dimuatkan dalam album baru Big Bang, Alive. Disebabkan terlalu obses dengan Big Bang sampai pasang tak kira masa lagu diorang dalam kereta, partner fyp aku yang agak kerap naik kereta aku pun terminat dengar lagu ni. hehe.. Bagus betul aku influence orang. My car, my rules. Kau dengarlah apa saje lagu yang aku pasang. Myahahaha!

Ok, hilang sudah kematangan yang aku sebut-sebutkan sebelum ni.

7 virus attack:

sara zainol berkata...

cik zaza. sy x la obses sgt ngan artis korea ni. but kenal la jgk. ngehh ! =)

cik zaza berkata...

@sara zainol hehe.. tahu..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

haha..ko pon minat kpop gak zaza..ingatkan anime je..haha..kuat betul pengaruh korea ni..annyeong haseyo..ekeke..

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle [Blog.Sampah] erkk.. bukan sebelum ni aku pernah update pasal big bang jugak ke?huhu.. aku takde la minat kpop sangat sebab artis korea yang aku minat big bang aje kot.. n dari aku matrik lagi kot aku minat big bang.. anime pun sama..huhu

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

haha..ade ek..tak ingat atau tak terbaca la kot..haha..ok la tu za..jgn obses sgt udah..kang nampak tak matang pulak..kehkehekh...

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle [Blog.Sampah] haha.. betul2.. aku pun baru nak transform jadi matang.

Siti Hajar berkata...

kite pon big fan big bang jgak...heheh