new bloglist
new home new bloglist new bloglist

09 Februari, 2012

Home » » Mr. Blacky

Mr. Blacky

Sekarang tak perlu risau ditinggalkan oleh kawan, tak payah risau kawan tak balik rumah. Kelas kalau tak sama dengan kawan pun takpe, dan takdelah nak kena bangun awal pagi pergi Micet walaupun kelas pertama mula lagi 5 jam. 

Dalam diam-diam dah bayangkan, mesti senang nak bergerak terutamanya bila experiment untuk FYP dah mula. Mestilah tak tentu jadualnya nanti, tiba-tiba aje kena jumpa supervisor. Nak check sample pun takdelah nak menyusahkan orang tolong hantarkan lagi. 

Alhamdulillah... Walaupun beban semester ni semakin bertambah dengan subjek-subjeknya tapi masih ada yang menyenangkan.

Terima kasih abang untuk Mr. Blacky Mekdi!




2 virus attack:

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

macam bz je zaza..hahaha..

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle [Blog.Sampah] kau macam baru pertama kali baca entri aku.haha.. aku kalau tak busy pun bajet nak busy aje..