new bloglist
new home new bloglist new bloglist

26 Disember, 2011

Home » » Apa Yang Boleh Mengurangkan Kebosanan?

Apa Yang Boleh Mengurangkan Kebosanan?



Ok, sebenarnya dari semalam aku bersiar-siar di youtube, mungkin kebosanan sudah pun ke tahap gaban (dari hari tu lagi). Mencari channel dan video yang boleh mengubat rasa rindu. Tettt! Rindu pebendenye? Bosan lebih tepat.

Video kat atas ni dari Ellen @TheEllenShow. Perempuan yang agak berumur video beliau buat aku gelak tak kisahlah video macam yang kat atas ni ataupun video wawancara saja. Tapi aku rasa video yang pasal Harry Potter ni memang lawak. Boleh pulak buat macam tu depan Voldemort. HAHA.

Ada banyak lagi dia buat video macam ni, yang dalam film, dalam music video pun ada. Mana-mana mesti nak menyelit. kehkeh..

Here's another video.



Macam mana boleh ada minah Ellen ni dalam music video dak Bibir ni? HAHA

Ok, nak cari video lain bagi mengisi kekosongan (cehh!) kebosanan buat masa sekarang.


psstt! khamis ni den test jpj
nervous pulak rasa...

6 virus attack:

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

aku pon bosan gak..arghhhhh..bile bini aku nk sampai ni....hehe

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle [Blog.Sampah] kau lagi la bosan kan. at least aku ada gak kucing nak buli tengah bosan camni.haha

Botak berkata...

kalau bosan sangat., tidurlah., syok wooo., hahahaha..

cik zaza berkata...

@Botak aku dah terlebih tido, tu yang bosan melampau2..haha

ZYASH berkata...

Selamat Tahun baru 2012 yer, A very happy new year.. 2011 Lots of sweet memory, let's create new experience in 2012..

iMBobo berkata...

singgah sini :)