new bloglist
new home new bloglist new bloglist

04 November, 2011

Home » » Sedikit Ruang

Sedikit Ruang

Salam 'Alaik..

Hari ni bermulalah minggu berstress-stressan dengan nota-nota mahupun buku-buku. Oh, dah sampai penghujung semester 5 rupanya. *Pura-pura tak perasan. Sepanjang-panjang sem hanya mampu mengejar carry mark sampai tak perasan dah nak habis sem. Bajet rajinlah aku ni. HAHA.

Ada satu subjek yang aku amek sem ni dah dapat gred. Alhamdulillah A. *Walaupun sebenarnya takde sorang pun dapat B untuk subjek tu. hehe. Final exam pun takde untuk paper tu. Berkata mengenai final exam, hari pertama exam adalah subjek feveret (Thermodynamics). Subjek yang aku ambik sampai 2 kali. Kali ni pasti sampai ke penghujung. Yosh!

Tapi masa kelas terakhir Thermo semalam macam sedih pulak rasa sebab itu adalah hari terakhir aku belajar dengan lecturer tu. Selama 3 sem berturut-turut aku jumpa dia (dia ajar Reaction jugak) dan sem ni adalah sem terakhir since sem depan adalah sem aku dah masuk betul-betul ke specialization aku. Ahh! Sedih...

Entri luahan ke apa aku buat ni? Haihh.. Rajin pulak update blog hari ni, habis syllabus macam dah habis belajar terus pulak. Tak sedar diri..

http://www.smileycodes.info

Bila nak start study ni..



16 virus attack:

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

huh..lama ko tak update zaza..besawang abis dah blog ko ni..haha..apa pon selamat hari raya korban..

kei berkata...

good luck exam wink wink ;)

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle [Blog.Sampah] agaklah dah bersawang.taktau camne nak bersihkan sawang2 ni.huhu..

selamat hari raya korban jugak untuk kau dan family..

cik zaza berkata...

@kei good luck midterm test.. wink2 ;)

HEROICzero berkata...

hehe . aku tak pernah dapat lecturer yang sama semester berturut2 .


dan itu sebenar nya menguntungkan aku . =)


Salam eid al-Adha .

cik zaza berkata...

@HEROICzero untunglah..

sem ni aku ada amek 2 subjek yg sama lecturer n kadang2 membuatkan aku makin pening.assigment ni subjek ape ek?hari ni kelas subjek tu ke subjek ni..adehhh..

Rie berkata...

selamat hari raya aza :)

cik zaza berkata...

@Rie selamat hari raya matt.. ^^

akoo pae berkata...

hahaha takpe2..
blog mmg tempat luahan pon
=)

cik zaza berkata...

@akoo pae ada jugak yang mengiyakan..weyh pae, ko tak rindu kat aku ke?haha..

Kazen berkata...

good luck for final exam :)

cik zaza berkata...

@Kazen gud luck jugak kerol.. :)

Botak berkata...

thermo syok., boleh belasah buat formula sendiri., hahahaha..

dayah SnoW Heuka berkata...

same la kite!! midterm 2 paper lom exam g haha gud luck ^^

cik zaza berkata...

@Botak memang syok la nak kena pikir formula paling logik kalau kau buat formula sendiri tu.huhu..

cik zaza berkata...

@dayah SnoW Heuka goodluck dayah!.. ^^