new bloglist
new home new bloglist new bloglist

27 November, 2011

Home » » Pagi dan Hujung Minggu.

Pagi dan Hujung Minggu.

Salam 'alaik..

Pagi hujung minggu macam ni korang buat apa ye? Adakah korang bangun terus buat senaman pagi? Ataupun bangun saja terus masuk bilik mandi? Mungkin ada jugak yang celik mata kemudian tarik selimut semula. Tapi, pernahkah terdetik mahupun terlintas di kepala korang untuk snap gambar bangun tidur?

Alohaloh..comel kucing ni tido..[incik google]


Ehh?

Mungkinlah nak tunjuk keaslian muka masing-masing masa bangun tidur. Memang asli lah kalau ada air liur basi kat pipi tu kalau buat simpanan sendiri takpe jugak. Yelah, takkanlah pulak nak mekap masa baru bangun tidur tu kan. Hilanglah keaslian kalau macam tu. Tapi ada je yang buat. Timbul tanda tanya di situ. Tapi orang kalau dah cantik bangun tidur pun macam princess. Except for make up.

Apalah yang aku mengarut pagi-pagi tahun baru ni. Apa-apapun selamat menyambut awal muharam kepada semua umat islam di seluruh Malaysia. Semoga kita berhijrah kepada yang lebih baik. Maaf kalau ada salah silap sepanjang blog ini beroperasi.

8 virus attack:

budak ice berkata...

saLam maaL hijrah too...
drpd budak ice ~ :)

cik zaza berkata...

@budak ice semoga jadi lebih baik dari sebelumnya.. :)

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

upload la pic ko baru bangun tido tu..ekeke..salam maal hijrah

sugar2 kapas strawberry berkata...

bgn-bgn pagi cuma pkir nk makan ape je

RedMelati berkata...

Snap pic sendiri bangun tido? Tak berani I, nok! hahahaa Salam Maal Hijrah!

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle [Blog.Sampah] muka aku baru bangun tido memang macam orang asli.berkilat2..haha

cik zaza berkata...

@sugar2 kapas strawberry betul2..sy pun bangun je perut mesti terasa lapar.huhu

cik zaza berkata...

@RedMelati kenapa tak berani?haha..belum cuba belum tahu..