new bloglist
new home new bloglist new bloglist

26 November, 2011

Home » » Lampu Je Pun.

Lampu Je Pun.

Salam 'alaik..

Tiba-tiba saje minat aku terhadap kpop yang separuh mati ni makin menjadi-jadi pulak. Semalam entah apa mimpi aku, aku duk mencari Big Bang light stick. Sebenarnya light stick ni hanya akan dapat kepada peminat mereka yang hadir ketika konsert saje. Jadi aku yang kompem-kompem tak pernah pegi konsert mereka mahupun apa-apa konsert mestilah takkan merasa memiliki merchandise konsert yang cool macam tu. Aku bukan jenis yang suka ke konsert. Plus aku akan jadi rimas bila orang duduk rapat-rapat dengan aku ditambah pulak dengan suhu yang agak panas. Aku mungkin tak dapat bernafas lalu pengsan. *fikir jauh*

Ataupun situasi macam ni berlaku..

http://www.smileycodes.info

Tapi, keinginan untuk memiliki barang-barang macam tu tetap ada. Err..

light stick tersebut.

dalam gelap. [dua-dua gambar incik gugel bagi pinjam]


Cool kan. Light stick bentuk crown. Mungkin kalau ada pembaca blog aku ni juga VIP atau peminat Big Bang mereka akan faham kenapa aku nak sangat benda ni. Bahasa paling mudah, aku mungkin fanatik. Entahlah, aku pun sebenarnya tak paham. Dah hampir 3 tahun aku minat group ni tapi sekarang pulak lebih-lebih, fanatik bagai. Macam dah tak betul... Tapi sekurang-kurangnya minat aku takdelah sampai obses pos semua berkaitan mereka kat blog kan? Walaupun wajah baru blog ni sebenarnya memang menunjukkan obsesi aku terhadap mereka.

http://www.smileycodes.info

6 virus attack:

Hans berkata...

bigbang tu bukan yg rancangan kelakar2 tu ke?
maaf den bab kpop nih lemah sikit
ekekekek

Kazen berkata...

macam maharajalawak pun ade ak tgok... haha


Entry Terkini | Doa Awal Tahun Dan Doa Akhir Tahun Hijrah

cik zaza berkata...

@Hans rancangan kelakar macam tv show tu ke?huhu.. diorg penah jugak la kuar kat tv show korea yg kelakar2 tu.huhu

cik zaza berkata...

@Kazen yeke?sama ke?tapi aku nak yg camni gakk..huhu

|| amira || berkata...

comel sangat !
suka TOP ^^,
sangat berkarisma . haha

cik zaza berkata...

@|| amira || TOP sangat macho.. kan unnie?hehe