new bloglist
new home new bloglist new bloglist

25 November, 2011

Home » » Blog Budak Botak.

Blog Budak Botak.

Salam 'alaik..

Terkembang hidung sekejap bila berjaya mengedit background pinky winky kepada blacky... Err.. Blacky ape ek? Dah macam nama viva kakak aku si blacky pulak. Tapi takdelah hitam sangat kan, kelabu-kelabu macam bulu dak Bubu je.

Uihh...

Seharian jugak aku nak siapkan ni. Dari pagi bangun tido, tido balik pastu bangun sekali lagi. Barulah siap benda alah ni. Kepakaran mengedit background dengan menukar-nukar coding makin merosot. Terlupa pulak macam mana nak cari code yang aku pernah tampal-tampal dalam blog ni. Ni semua gara-gara jarang buka blog. Adehh...

Yang pasti aku mengekalkan post background aku dengan warna hitam sebab aku memang tak berapa nak berkenan letak wane putih atau wane-wane lain untuk post background. Mungkin hitam dah sebati dengan diriku. Orang cakap hitam nampak evil, tapi bagi aku hitam itu menawan.auuwww..

Header pulak aku memang saje letak gambar tu, tu gambar Taeyang versi kartun. *Comeelll!* Minat yang macam nak mati tapi belum mati lagi. Demmm! Dah macam peminat susah nak mati kpop lah pulak. Tapi aku mungkin separuh mati since aku hanya meminati Big Bang. hehe..

Taeyang.. [incik google bagi pinjam]


Font background pun aku tiru tulisan Big Bang. Sebenarnya nama tulisan ni Earth jadi sesapa nak download korang google lah Earth font ok. Dan kenapa kuning? Kenapa dah tak pink atau purple macam dulu? Sebabnya aku makin terasa mual dan mula nak termuntah tengok pink yang terlalu banyak kat dalam blog ni. Aku pun taktahu kenapa simptom tak suka pink ni mula pada diri aku. Mungkin bukan tak suka tapi makin kurang dengan wane tersebut walaupun barang-barang aku banyak jugak yang berwarna pink. haiihh.. Pelik pulak aku rasa diri aku ni.



tajuk tersalah.. 
bukan botak tapi mohawk..hehe

7 virus attack:

Kazen berkata...

mane budak botaknye?

cik zaza berkata...

@Kazen tersilap, budak rambut mohawk yg kat header tu..tapi pakai topi pulak so tak nampak mohawk diorang..

Botak berkata...

tulah., aku pon tertanye-tanye gak., mana budak botaknya., hahahaha..

cik zaza berkata...

@Botak yelah2..aku tersalah tajuk.huhu

|| amira || berkata...

comel la blog ni :)
tak reti edit blog . hoho
sekian ,

cik zaza berkata...

@|| amira || mira chocalito!!!...huhu
rinduuuu...

Kazen berkata...

@cik zaza
ooooo ok

Entry Terkini | Doa Awal Tahun Dan Doa Akhir Tahun Hijrah