new bloglist
new home new bloglist new bloglist

24 November, 2011

Home » » Berakhir Sudah.

Berakhir Sudah.

Salam 'alaik..

Tepat pukul 12 tengahari, tamatnya masa menjawab kertas soalan subjek Bioremediation of Waste and Wastewater bermakna berakhir sudah semester 5. And I was like, 

"Alhamdulillah.. Dah cuti,"

Serius, sejak kelmarin lagi ketika membuat persediaan untuk subjek Bioseparation aku dah fikir nak balik. Aku dah berangan benda-benda yang aku nak buat masa cuti semester, aku dah mula merindui Mimi, kucing aku dan aku mula malas nak study untuk Bioseparation. Hurmm.. Rasanya malas nak study Bioseparation tu dari start exam week lagi kot walaupun dah start study awal bersama-sama aku study subjek feveret tapi perasaan terhadap subjek tu tetap tak sama macam aku study Thermodynamics mahupun subjek-subjek lain.




'Abaikan perasaan tu, sekarang masanya untuk bercuti,'

Rehatkan minda yang selama ini penat bekerja mengejar markah coursework, dan mungkin sebab itu semester kali ni terasa panjang bagi aku. Hari-hari ada benda nak buat. Normal lah student..

Dan mengikut pengiraan serta perjanjian Mara, tahun depan adalah tahun terakhir aku berada di Micet. Tak sangka pula aku dah nak grad walaupun..... Semester depan dah start buat Final Year Project, tu yang penting. InsyaAllah, akan makin bertambah-tambah kebiziannya.

Semoga sem-sem akan datang takde berlaku apa-apa masalah.


Keadaan study subjek feveret

6 virus attack:

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

huii..lama ko senyap..haha

izzati berkata...

gd luck wei....abes stdy blh kwen dh...hahahaha

cik zaza berkata...

@Ym.Bundle [Blog.Sampah] aku kan pelajar yg berdedikasi..main belasah je.haha

cik zaza berkata...

@izzati kalau boleh kawen memang aku dah ajak pakwe aku tunang sekarang. gelojoh punya pasal kan...haha

Kazen berkata...

2 orang minah tu cam control action je....hahahaha :p

cik zaza berkata...

@Kazen hahaha..aku pun taktau la kalau diorang perasan aku amek gambar ni..