new bloglist
new home new bloglist new bloglist

15 Oktober, 2011

Home » » Mencari Mood Yang Entah Ke Mana.

Mencari Mood Yang Entah Ke Mana.

Salam 'alaik..

Mungkin entri kali ni adalah entri untuk mencari mood aku yang tiba-tiba hilang entah ke mana. Dan aku pun bajet mood aku akan kembali lepas aku update blog ni. Aku taktahu lah mana pergi mood tu yang pasti mood aku tiba-tiba hilang lepas aku tengok gambar ni;


Pehal lak nak hilang tibe-tibe mood ni? Mengade-ngade betullah.. Mungkin bila tengok gambar ni, aku jadi seram tiba-tiba sebab lab report menimbun tak buat lagi. Dah tahu bertimbun pehal taknak buat je. Nak buat pun kena ada mood jugak kalau tak habislah content report aku nanti mesti cincai... Argghh! Stress lah macam ni! Baik aku layan movie kejap baru sambung pikir pasal keje. Huh!


dah lama rasenya tak luahkan perasaan kat sini
rindu sioott dengan kau wahai encik belog!

4 virus attack:

Kazen berkata...

i want to write everythings bout the life....blog is the suitable medium maybe :)

cik zaza berkata...

@Kazen for me yup.bg aku blog tempat aku luahkan perasaan.hehe..

HEROICzero berkata...

sigh ~ hujung2 sem ni makin banyak lah assignment , ye dak ? hehe ~

cik zaza berkata...

@HEROICzero bukan setakat esaimen, test pun banyak..dgn elearning yg main cak2.

menyampah aku..