new bloglist
new home new bloglist new bloglist

23 Ogos, 2011

Home » » Sesuka Hati.

Sesuka Hati.

Salam 'alaik..


Ehem.. Niat di hati nak update blog tapi test masih ada yang menanti, assignment masih ada yang menunggu walaupun sebenarnya sekarang ni aku memang dah update blog korang buat-buatlah entri ini macam aku update status facebook yang entahapehape atau dengan kata lain entri singkat sesingkat yang mungkin. Singkat ke?


HAHA.


Aku bukan bajet artis nak buat entri ala-ala status facebook, bagi aku baik aku tulis kat wall facebook aku je dari menyemak buat entri dengan menulis sebaris ayat. Macam twitter pulak kan. 


Ikutkan aku sebenarny sedang menghadap 'kekasih' lama yang cintanya berputik kembali. Ya, 'kekasih' yang dulu aku tinggalkan sebab tak sanggup hadapi rintangan dan dugaan bersama. Tapi dengan keazaman tinggi, impian bagaikan gunung untuk bersama 'kekasihku' ini aku kembali dengannya semula. Aku tahu memang pahit sepertimana berlaku kepada kami dua sem lepas tapi kuteruskan jugak.


"Jangan risau sayangku, sem ni aku pasti akan melaksanakan impian yang telah kita rancang bersama,"



macam biasa, google..




Macam jiwang je. HAHA.
Ni semua pasal kau Thermo.


Bila otak dipenuhi dengan formula 
beginilah jadinya..

8 virus attack:

akoo pae berkata...

uuu kekaseh lame??ekeke
=)test ea?

cik zaza berkata...

@akoo pae hehe..a'ah test je pun..

kei berkata...

good luck beb!!!! kalahkan termo tue!!! oyeahhhh XD

cik zaza berkata...

@kei aku sayang thermo.dengan lecturer2 thermo skali aku syg..haha.apa taknye dah 3sem straight aku mengadap dia.tak thermo, reaction..huhu

HEROICzero berkata...

hahaha gud luck . lepas raya , terus ada mid term punya exam hu ?

=)

cik zaza berkata...

@HEROICzero test 1 pun aku dah rasa macam nak amek final kot.huhu..

tu la..yg penting raya ke5 org duk raya lg kite dah start belajar..adeh..tachink je..

alia shahira berkata...

Zaza good luck for the test :) and happy eid too :))

cik zaza berkata...

@alia shahira thanks alia..slmt hari raya.. ^^