new bloglist
new home new bloglist new bloglist

20 Julai, 2011

Home » » Segmen: Kami Sayang Teman Blogger, Terjahan Kedua

Segmen: Kami Sayang Teman Blogger, Terjahan Kedua

Salam 'alaik..



Terjahan kedua diteruskan aktiviti yang semakin menarik kami perlu buat. Nak kena kritik blog orang pulak. Macam-macam lah dak Ninie ni. hehe.

Berikut adalah header dan juga link blog dari kumpulan satu iaitu kumpulan aku untuk aktiviti yang kedua.



Header dia memang cun. Sebab nampak cun ada doodle.



Blog dia cantik, warna tak striking.



Header dia kecik sangat.




Iklan bawah header dia ni ada background hitam kalau letak transparent mesti lebih cantik.



Blog cantik taktahu nak komen apa. Nampak kematangan dengan pemilihan warna kat blog. ceehhh..hehe




Blog pink comel dan striking. Menarik minat pembaca nak nak yang suka warna pink macam aku. Dia buat disable right click so aku terpaksa print screen header dia.


Siap! Penat juga buat segmen ni, penat pikir..hehe


UPDATE! tersilap daaa.. Kena kritik sini rupanya. 




13 virus attack:

ninie_azriena berkata...

mana kritikannye miss zaza ?? :)

cik zaza berkata...

@ninie_azriena owh..kritik bawah header eh?ingatkan kritik kat komen blog diorang.hehe

ninie_azriena berkata...

hehe..dah ciap !!
congrats..
tanks sudi wat entry seikhlasnya :)

Sofea Lang berkata...

dtg sini lawat teman lama..
he3..Ked dgn Zaza 1group lg.

cik zaza berkata...

@Sofea Lang a'ah..hehe

hira berkata...

cik zaza, saya tersalah pandang la cik zaza. entah dari mana pula datang blog tu. adeh. sorry tau. maafkan saya :(

cik zaza berkata...

@hira takpe tak kisah pun just terkejut tgk nama org lain.huhu

Shaherah berkata...

shera dah siap yang segmen terakhir..
Kita sama group au.. Group 5..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_21.html

cik zaza berkata...

@Shaherah fuyoo..cepatnya.zaza still mencari ilham nak buat pantun ni..huhu

cik kawaii berkata...

kita pun dah siap..hihi tapi maaflah, pantun xsedap mcm org lain..kita xpandai..huuu

http://metheonlykawaii.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_21.html

cik zaza berkata...

@cik kawaii waaahhh!!!...hebatnya korang berpantunn.... sobbss

eintan nurfuzie berkata...

thnks puji blog cik en
...jom join bloglist cik en plak..sempat lagi ini
PENCARIAN CIK EN DAN BLOG

cik zaza berkata...

@eintan nurfuzie sama cik en. x)