new bloglist
new home new bloglist new bloglist

15 Julai, 2011

Home » » Kawen Ala Fairy Tales.

Kawen Ala Fairy Tales.

Salam 'alaik...

Excited pulak aku dengar bila ada kawan aku ni nak kawen. Waahhh!... Padahal umur dia tua setahun je dari aku. Sama batch kat uni. Cepatnya dia kawen...

'Aku bila lagi?'

Belajar pun sangkut-sangkut dah berangan nak kawen. Lagipun sape je yang nak kawen dengan aku dan semestinya aku bukan seorang gadis yang sanggup menerima cabaran berumah tangga di usia mudaku. Walaupun sebenarnya takdelah muda sangat.



Bilalah agaknya aku duduk atas pelamin berdua dengan prince charming... Erk? Mungkin raksasa. Tapi raksasa comel jugak! Ok, sudahlah. Shoohh!.. Jangan berangan lagi.

Fairy tales suck

Terlintas statement ni masa aku karok lagu today was a fairy tale oleh tailor swift dengan farah. Dengan yakinnya aku bagitahu lagu-lagu tailor swift tak kena langsung dengan jiwa aku. Jadi masa kami nak karok lagu tu (farah yang pilih lagu) dia tak dapat nyanyikan dengan baik. Aku lagilah hancur.

"Bukan lagu ni yang aku nak pilih tadi,"

Biasalah kalau dah duk karok jamban memang tak boleh nak buat apa. Lagu dah pilih kenalah nyanyi kalau tak habis token singgit aku. Lagipun masa tu karok bilik dah penuh second round baru pegi karok dalam bilik. HAHA.



sejak bila aku suka letak gambar 
banyak-banyak ni? aigooo..

16 virus attack:

ct N honey berkata...

jom tgk farah af2 kawin atas bot pula

sugar2 kapas strawberry berkata...

amboi lately asyk sebut sal kawen je..hehe

cik zaza berkata...

@ct N honey bot mane?hehe.ok2

cik zaza berkata...

@sugar2 kapas strawberry tu lah. rasenye memang dah parah dah ni.huhu

sara zainol berkata...

est nye kawen ala firy tales. ^^ sara nk wat kawen ala arab la.. ^^

cik zaza berkata...

@sara zainol hurmm..kalau sy yg kawn ala fairy tales.uihh..kena kumpul duit dari skrg ni!hahaha

kei berkata...

nsblah... salah lagu pun lyn jelah.. Yg pasti aq suke lagu avril hoho...

cik zaza berkata...

@kei bruno mars pun best.hahaha..

kei berkata...

bruno mars aq blum try lagi.. arie tue dngar ko je nyanyi hehe...

cik zaza berkata...

@kei a'ah nyanyi sampai sakit tekak.avril jugak yg smpai 2round kite nyanyi.kekeke

kei berkata...

haha.. kene crik stock lagu lain plak yg jerit2 haha

cik zaza berkata...

@kei a'ah kena berlatih dulu.pastu buat latihan vokal.hahaha

GataKiriBa berkata...

konfem suara kome sumbang....hahahahahaha

cik zaza berkata...

@GataKiriBa cehhh...jom lah karok sekali nak tahu sumbang tak sumbang.hahaha

kei berkata...

sore die yg sumbang sebenarnye lalala.. refer kat gatakiriba... ape susah nau aq nak eje nme ko nie hehe

cik zaza berkata...

@kei betul3..hahaha