new bloglist
new home new bloglist new bloglist

06 Jun, 2011

Home » » wow! gojes.

wow! gojes.

Salam 'alaik...
6 jun sepertimana yang diwar-warkan oleh senior kami. memang betul result dah keluar. tapi bagusnya kali ini ecitie ataupun website rasmi unikl tak busy seperti sebelumnya. mungkin sebab unikl lain seperti MIIT dan MFI sudahpun bersedih-sedihan mahupun bergembira dengan result mereka pada jumaat yang lepas.


aku. nak kata gembira mungkin tak. sedih.. yelah kot bila tengok result yang, 'wow! gojes,' gojes lah sangat result macam tu. itulah dia hasil tungkus lumus student yang suka study last minit dan menahan diri tak update blog sepanjang study week dan exam week sehinggakan encik nuffnang menarik status glitterati aku dan domainku yang tak dapat digunakan lagi selepas exam week. tapi bila difikirkan kembali, kalau aku tak tahan diri langsung kemungkinan result aku lebih teruk dari yang sekarang jadi aku patut bersyukur. Alhamdulillah...


setelah beberapa minit bersedih-sedihan dengan result 'gojes' ini timbul pulak news yang mengatakan best friend aku nak meninggalkan aku. bertambah-tambah sedih aku dibuatnya. 


"kau janganlah pergi jauh-jauh. study melaka je lah,"
"kalau aku kat melaka pun ada function ke?"
"memanglah......... (tak dapat menyambung kata-kata)"


'sekurang-kurangnya aku tahu kau dekat dengan aku walaupun takde depan mata.'
fine, tak mampu nak bagitahu. dan bajet dia tak baca entri ni. HAHA.


"aku memang nak apply kat melaka je,"
senyum sorang-sorang dan tiba-tiba panggilan kami terputus.




"result ni fake!"
harapan semata-mata.

4 virus attack:

Kazen berkata...

sape wei???

cik zaza berkata...

@Kazen kawan ko jgak..huhu

HEROICzero berkata...

aik? dah kuar ke?

cik zaza berkata...

@HEROICzero kitorang punya dah kuar. kebanyakn unikl pun dah kuar. BMI tak kuar lg ke result?