new bloglist
new home new bloglist new bloglist

10 Jun, 2011

Home » » tak bosan ke hobi semua orang nak sama?

tak bosan ke hobi semua orang nak sama?

Salam 'alaik..
"kau tak rasa bosan ke kalau nampak berlambak orang yang ada hobi yang sama dengan kau?

kata-kata abang aku lepas aku bagitahu beliau keinginan untuk membeli barang yang sedang jadi kegilaan orang sekarang. betul juga. baik, aku akan cari hobi lain, hobi yang lebih menarik dari mereka yang sekarang sedang berkongsi hobi yang sama. tak best kalau ada hobi yang sama dengan orang lain. tak rasa keunikannya. hehe.

gambar dari sini


bela ikan emas dalam balang pun best juga. memanglah hobi yang sangat common tapi sekurang-kurangnya tak poyo sebab sape je yang bawa ikan dalam balang ni merata-rata? habaq mai kat aku. yelah, tak rare. fine lepas ni aku try kumpulkan benda yang orang tak kumpul. macam tapak kasut ke, berus gigi lama ke. HAHA.


ala, kalau ada benda alah tu
tapi tak pandai guna 
sama juga..

8 virus attack:

jijie berkata...

dah tau da hobi ape ko try perkatakan ni. ahaks!

cik zaza berkata...

@jijie dah tentu sebab kaklong pun ada ketika dialog ini disebut. HAHA

kei berkata...

kalo mcm tue hobi kumpul setem ah hahaha xD

cik zaza berkata...

@kei common sangat. huhu

Fitrihadi berkata...

tapi saya tengok kebanyakan remaja malaysia ada hobi yang pelik iaitu kumpul ex-kekasih banyak-banyak. hehe...

cik zaza berkata...

@Fitrihadi haha.. agaklah. boleh dikategorikn dlm hobi yg pelik tu..

ainaa.najlaa.mohd.nor berkata...

setuju 210%!!

cik zaza berkata...

@ainaa.najlaa.mohd.nor wow! lebih 100%!..hehe