new bloglist
new home new bloglist new bloglist

01 Jun, 2011

Home » » sukma tahun ini (2011) sedang berlangsung.

sukma tahun ini (2011) sedang berlangsung.

Salam 'alaik..

"Aza..ku  kat putrajaya dah. sukma dah start. doakan ku yang baik-baik k,"

mesej dari kawan seperjuanganku atau lebih tepat lagi member satu kelas. seperti yang beliau mention, dia sekarang berada di putrajaya untuk sukma yang sedang berlangsung di sana. dari tahun lepas masa sukma buat kat melaka dia dah join wakil melaka untuk acara kayak. walaupun dia bukan orang melaka. hehe.

semoga dia baik-baik saja dan berjaya mendapat pingat bagi acara yang dia wakili..

aku rasa ni gambar baru

ni masa kitorang pegi jerangkang

aku rasa korang boleh teka dia yang mana satu melalui gambar-gambar ni. 

dah lama tak berkayak
anyway, dia juga partner
kayak aku dulu




2 virus attack:

nabilah_2908 berkata...

good luck tuk kawan kamu... :)

rasanya dia yg pakai baju light pink tu kan.... kalau gamabr yg 1st...dia buat peace..tul tak..maaf kalau salah...:)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BUTTERSCOTCH ANYONE??

cik zaza berkata...

@nabilah_2908 gmbr pertama dia buat peace n xpkai tudung.gmbr kedua xplai tudung tu. x)