new bloglist
new home new bloglist new bloglist

04 Jun, 2011

Home » » separa sedar.

separa sedar.

Salam 'alaik..
pada suatu petang yang suram dan sunyi aku tertido seperti seorang bayi yang suci murni di atas katil tanpa diganggu oleh mimi si kucing (semestinya mimi pun sedang enak dibuai mimpi)



tiba-tiba,


mesej masuk. aku buka dan baca,


"result dah keluar ja,"


kenapalah time aku separa sedar kau nak bagitahu result dah keluar. dalam keadaan aku tengah syok tido kau nak bagitahu info yang agak mengecutkan perut aku ni. aku bangun dan terus buka laman rasmi unikl walaupun dalam keadaan yang agak-agak cuak jugak dalam separa sedar (penting perkataan ni). 


'cepat je loading masuk website ecitie ni selalunya kalau result dah keluar mesti lembab macam siput babi,'


check dan terbukti memang takde. sepantas kilat aku capai henpon untuk balas mesej tadi. 


"takde pun,"


"ouh, MIIT je kot. hehe,"


nasib baik kau bukan depan mata aku kalau tak mesti aku dah debik dah. grrrr! kacau jelah orang nak tido!..




senior aku cakap result
unikl MICET keluar 6 jun









2 virus attack:

cik tipikal berkata...

adik aku budak MFI sibuk cek result dia jugak. pastu dah lah dapat dean list.. pergh.. jeles lah jugak.. mest mak aku banding kan result aku pasni.. kawan-kawan aku semua gelak sebab micet kuar result lambat padahal exam sama je macam orang lain. miat terkecuali lah dalam kes ni. huhu...

cik zaza berkata...

@cik tipikal owh, kiranya banyak unikl keluar result arini lah eh? taktau la adik aku dapat apa result dia.huhu.. MIAT takyah cakaplah bukan memang selalu ke result diorang lambat..