new bloglist
new home new bloglist new bloglist

07 Jun, 2011

Home » » mahu tapi malu.

mahu tapi malu.

Salam 'alaik..

imej dari tumblr

OMG! OMG! rasa macam dah berderet entri pasal jiwang-jiwang. apehal dengan aku ni? tengah musim kot. kan sekarang musim orang kahwin tu yang jadi jiwang tu. HAHA.

"if you really love her.. you wouldn't be afraid to tell the whole world!"

berkenan pulak aku dengan quote ni. kalau ikutkan ramai je kan lelaki yang taknak mengaku yang dia ada awek. taktahulah mungkin nak test market kat perempuan lain jugak kot walaupun dah ada awek. bajet hensem sangatlah. ngorat perempuan sana sini. bila dapat yang lebih cantik dari awek sendiri tinggalkan je lah awek dia tu apa susah. test power mengayat perempuan dengan cara yang sama mengayat awek sebelum dapat dulu.

tak ketinggalan jugak yang mengaku ada awek tapi segan dengan kawan-kawan. taknak kawan-kawan jadikan dia bahan gurauan. biasalah tu selagi tak dapat bukan main lagi ayat tapi bila dah dapat ditinggal-tinggalkan. takyah segan sangatlah, awek lari nanti padan muka! HAHA. entri aku macam patah hati je. nak buat macam mana hati memang sedang pedih dan sedih. dan masa ni lah takde orang nak amek tahu. takpelah.


kesedihan result gojes tak habis lagi.
seolah-olah takde tempat mengadu.
sobss..sobss..

8 virus attack:

GataKiriBa berkata...

Hahaha...
bg aku bukan xmo bgtau org dah ade awek ke ape... Juz takut malu jika hubungan yg terjalin terputus di tengah jalan.... malu ngn kwn2... tp tu sume bergantung pd perangai kwn2 gak la kn....

Psl result ? tu nak kene cool la ckit... Positive thinking...k

syuwai berkata...

nice qoute ^^

peep berkata...

sabo2 :)

cik zaza berkata...

@GataKiriBa ikut org la kot. tp xyah nk malu sgt la ada awek. kdg2 tu menyakitkan hati awek sndiri tahu?huhu

aku tgh berusaha positive thinking tp xberjaya.huhu

cik zaza berkata...

@syuwai thank you.. rembat kat tumblr je.hehe

cik zaza berkata...

@peep sy cuba..huhu

kertas80gsm berkata...

tapi kalaw awek yang tak nak ngaku ada boyfriend macam mane? haaaa?

Jom tengok blog kami :)

SMS tengak malam

cupcakes sedap!!

cik zaza berkata...

@kertas80gsm sama je situasi ye tp mungkin berbeza sikit.huhu