new bloglist
new home new bloglist new bloglist

16 Jun, 2011

Home » » Hobi Ketika Bosan: Bergusti Dengan Kucing.

Hobi Ketika Bosan: Bergusti Dengan Kucing.

Salam 'alaik..
Bosan. Nak blogwalking pun malas, tapi nak update blog. Pagi tadi dah dapat task baru macam semalam oleh encik kawan baik, tapi belum ada idea pula untuk memperkembangkan topik tersebut.

Ye, aku hanya mampu menaip entri sampah yang mengarut je buat masa ni ditambah pula dengan keadaan kepala hotak aku yang tak berapa nak stabil sekarang. adehh! Serius sakit. Tapi rajin pula aku bersiar-siar di youtube search mengenai doodle. Hilang pula sakit kepala.


Ye, bosan ditambah tiada idea. Inilah hasilnya. 


Dah lama tak melukis atas kertas. Dulu kecik-kecik selalu juga lukis sailormoon kat dalam buku latihan. Hobilah kononnya. Lepas tu bila cikgu suruh hantar buku berposaklah aku duk memadamnya. HAHA. Tapi sekarang tangan dah keras aku rasa asyik tak jadi je sailormoon aku. Tension betul sampai malas aku nak melukis lagi. 

Kalau sekarang bila orang tanya tentang hobi terutamanya masa awal-awal minggu suai kenal dengan lecturer, aku akan berpeluh-peluh kejap sebab aku sendiri taktahu apa hobi aku. So aku kelentonglah apa-apapun. Kadang-kadang aku curik je hobi kawan-kawan aku yang duk sebelah menyebelah. kihkih. Sengal, cakap je lah hobi aku bergusti muka si mimi tu kan senang. 

Dahlah, penat aku mengarut. 


comel juga doodle 
yang aku buat ni..hihi

2 virus attack:

Rie berkata...

kekadang tu aku bertinju dgn kucing..huhu..

cik zaza berkata...

@Rie yup, hobi tu paling best bagi aku.hehe