new bloglist
new home new bloglist new bloglist

24 Jun, 2011

Home » » Entri Ni 99.9% Mengarut.

Entri Ni 99.9% Mengarut.

Salam 'alaik..
Petang-petang macam ni pekena teh tarik best jugak nak nak kalau Edaa Qa ada sekali. Pergh! Memang best lah. Fine, aku kerinduan nak belajar lagipun semangat dah setat membuak since dapat result haritu lagi. Tu lah sape suruh keluarkan result awal-awal pastu bagi cuti lama-lama pulak. Bosan tahu?!

Malam ni Mr. Raksasa akan bertolak ke Malaysia. Semoga perjalanan beliau selamat. Amin.. Tapi aku taktahu lah kenapa aku rasa kepulangan beliau kali ni tak terasa kehangatannya macam tahun lepas. Dah terbiasa ke hape ni? Aku tengok kawan-kawan dia yang kat Malaysia ramailah jugak tanya dia bila nak balik pastu nak ajak jumpalah ada gathering itu ini. Ok lah tu sekurang-kurangnya aku dapat jugak tahu tanpa tanya kat dia. Dia pun jarang nak bagitahu aku dengan takde masa nak kontek lagi. Biasalah tu. Aku tahu tarikh dia nak balik Malaysia pun dari jadi stalker wall facebook dialah.

Touching touching kejap... Walaupun takde kaitan.



Kahkah. Blah lah kau nak touching za oi.. Biasalah senja-senja macam memang syiok nak jiwang-jiwang, touching touching bagai. Ni semua keje si Edaa Qa lah ni setat touching dengan aku.

Alamak! Alamak! Dah teruk aku mengarut ni. STOP!! STOP!!.. Tak pasal-pasal dikatakan orang blog sampah jap lagi. kehkeh..


akibat terlalu lama duk dalam kebosanan
otak dah jadi tak bape nak betul.
unsteady state condition.

3 virus attack:

cucu umie berkata...

rala, biaselah petang2 memng akan megrut sebb dah xthu nak bt apa

cik zaza berkata...

@cucu umie ada juga yang memahami. hehe

pRiNCe berkata...

haha..terbaik lah entry..:)..suke...

"nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

berminat ?? klik link di bawah ni..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
[ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?