new bloglist
new home new bloglist new bloglist

19 Jun, 2011

Home » » Blog Anda Juga Bakal Digodam!

Blog Anda Juga Bakal Digodam!

Salam 'alaik..

sumber gambar dari sini


Wow! Selepas gempar mengenai hacker yang menggelarkan diri mereka sebagai anonymous sekarang kecoh pula senarai blog dari gengblogger yang bakal di hack. Dengar cerita ada di antara senarai tersebut telahpun digodam. Berita penuh sila ke sini.

Tak pasti apa motif sebenar penggodam tersebut mungkinkah sukasuki saja nak main-main hack blog orang? Ataupun diorang memang tak puas hati dengan kami para blogger? Mungkin juga, postulate yang kedua itu ada kebenarannya memandangkan blogger sekarang boleh dikatakan berpengaruh sepertimana yang pernah berlaku sebelum ini kisah budak 14 tahun, dan juga statement seorang artis yang mana kedua-duanya disebarkan oleh para blogger.

Korang boleh check sama ada link blog korang tersenarai ataupun tidak di sini. Blog aku tersenarai, anda pula bagaimana? Backup blog korang segera, tutorial di sini.

10 virus attack:

cucu umie berkata...

thnkx for the info..bnyk sgt, berlinar nak tgok lol

cik zaza berkata...

@cucu umie cuba awk ctrl+f mesti senang nak cari..

GataKiriBa berkata...

blog aku xde dlm senarai... tahniah kerana anda tersenarai...hahahaha
kita lihat ape yg berlaku.....

cik zaza berkata...

@GataKiriBa sampai hati kau..sobbss

HEROICzero berkata...

best jugak. meriah sikit scene blogging ni. keh3x.

MiZz ShINcHaN berkata...

yay... blog sy xde... blog sy xde... yahuuu... :)blog sy selamat...
p/s: tukar password cpt2 k... :)

cik zaza berkata...

@HEROICzero mmg sangat best..haha

cik zaza berkata...

@MiZz ShINcHaN tukar paaword xefek pn..huhu

jijie berkata...

korang mencapab sangat. tu yang die seronok nak hack tu

cik zaza berkata...

@jijie ye, itulah jwpn yg hampir tepat...haha