new bloglist
new home new bloglist new bloglist

14 Mei, 2011

Home » » sabar je lah.

sabar je lah.

Salam 'alaik...
semalam, blogger seluruh dunia tak dapat update blog kerana blogger dot com tak boleh nak buka. dah lama aku berangan-angan nak update blog sejak exam week lagi. idea dah mencurah-curah bagai di ladang gandum dah tapi blogger dot com tak boleh buka, takde makna!

dan sekarang, idea aku entah hilang ke mana di bawa pergi dek angin lalu. cehh! berdrama betul. apa taknya, selama ni 'dia' lah peneman aku ketika bosan dan keseorangan di rumah tapi semalam.. aku dah boleh dikatakan mati kutu taktahu nak buat apa. nak baca blog orang pun tak berapa nak best lah sebab tak boleh komen. 

so semalam dengan hati yang lara lagi pilu ini, aku layan movie online je. 3 movie straight! hamek kau! ni betul-betul bosan tahap gaban dah ni. mula-mula tengok cerita cicak (rango) pastu tengok red riding hood then aku sambung tengok the phantom of the opera. lepas tengok phantom of the opera,

"weyhh! aku nak karok lah,"

release tension final exam tak habis lagi beb. *gadis ini sangat kuat tension. harap maklum.


mana komen pemunat aku?
sampai hati encik blogger..

6 virus attack:

SyedGraphiX berkata...

semalam hari yg paling bosan. hahaha

Kalaulahh aku seorang guru.. aku akannn.. haaa. cbe baca. HAHA :P http://www.syedgraphix.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

cik zaza berkata...

@SyedGraphiX tau xpe..bosan gile..huhu

Tuan Muda Farhan berkata...

nak wat cmne semua alami nsib yang sama.. yang bengang terutama sekali kaki2 blog mcm kitalah.. huhuhu..

cik zaza berkata...

@Tuan Muda Farhan tu lah pasal..terpaksalah aku menghabiskan masa2ku dengan twitter je..sobbss

HEROICzero berkata...

hehehehehehhe.aku sekarang, main angry birds. gila teruja. patut la org addict.

cik zaza berkata...

@HEROICzero attack piggy yang dr kecik sampai ke besar.. best2..hehe..