new bloglist
new home new bloglist new bloglist

31 Mei, 2011

Home » » link twitter kat header.

link twitter kat header.

Salam 'alaik..
dari semalam aku mencuba tutorial header dengan twitter update yang diberikan oleh blogger ini tapi niatku terbantut apabila mengingat kembali twitterku yang private. 

"oh, takpelah nak cuba kejap je. lepas ni kalau rasa tak best tukarlah balik,"

so, aku update twitter bagitahu ketidak private-an aku. cepat aje 'dia' tanya. yelah aku tukar balik sebab memang nak tengok ok ke tak je letak twitter update kat header. memang taklah. pfft!

tapi, takpe aku telah buat header blogku link terus ke profile twitter. so kalau terasa atau sudi follow aku di twitter silalah tekan header di atas ni ye. kalau sudi...


follow mem-follow 
di twitter kan amalan
blogger.



4 virus attack:

HEROICzero berkata...

hue3x. twitter aku, followers ade berapa belas jek, aku follow pon x sampai 30. lebih senang mcm tu. privasi. =)

cik zaza berkata...

@HEROICzero betul2..aku suka privasi mcm2 boleh buat kat twitter orang pun takleh nak stalk aku.haha

Syuk Ry berkata...

ak twiter der tp lgsng x aktif..
film review : KungFu Panda 2

cik zaza berkata...

@Syuk Ry ramai je macam tu. buat acc twitter tp mesti tak aktif mcm aku gak dulu.huhu. aku aktif twitter pun (takdelah aktif sgt) lepas aku merasa kebosanan dgn fb.huhu