new bloglist
new home new bloglist new bloglist

28 Mei, 2011

Home » » "blog aku DoFollow kalau komen dapat backlink"

"blog aku DoFollow kalau komen dapat backlink"

Salam 'alaik..

apa!!bagi idea kini telah bertukar wajah yang hitam gelap kepada hitam jugak tapi masih ada cahaya di sini. hehe. sebenarnya aku tak terfikir pun nak edit sampai tukar terus satu blog aku ni. tiba-tiba je kononnya. 


 tab menu kartun-kartun masih dikekalkan sebab aku rasa macam comel. background berubah dan mungkin akan bertukar sekali lagi ikut mood aku. punca utama perubahan ini mungkin disebabkan kebosanan yang sampai ke tahap gaban yang mana aku sanggup menghadap blog dari dalam ke luar.

mengenai shoutbox, aku tahu mesti ramai yang tertanya-tanya mana shoutbox aku. maaf ye, aku sedang menjalankan experiment terhadap blog aku ni. mungkin tak lama lagi ada lah balik shoutbox yang sudah hilang entah ke mana. sementara takde shoutbox sila-sila komen entri sebab blog aku ni dofollow kalau korang komen nanti dapat backlink. hehe. aku pinjam ayat syedgraphix kejap.


masih pikir background
yang sesuai..

14 virus attack:

kotak bulat berkata...

cantik da.. hehhee

cik zaza berkata...

kotak bulat: tq. huhu

Zul's Stuff berkata...

comel tol blog ni...

Kazen berkata...

haha kalu nk tau blog ak dh lame dh gune do follow nie stahun dh..cam xde pape jer :p

yg aku skenye skrang...bru tulis blog xsmpai sejam dh ade kt google...:p

cik zaza berkata...

zul's stuff: tq.. x)

kerol: haha. takyah berlagak aku pun dah lama dah guna function dofollow. sesuatu yg baik tak semestinya dpt terus kan. huhu..

^ai-mie : 아이-미^ berkata...

apa maksud dofollow tu? sori...saye bdk baru...

cik zaza berkata...

^ai-mie: tak reti nak explain macam mana. kalau awak rajin cuba awk tgk kat blog ni
http://ariffshah.com/tutorial-jadikan-blog-nofollow-kepada-dofollow/

sabree hussin berkata...

komen sbb nak backlink hheee

cik zaza berkata...

sabree hussin: haha. yelah2 komen le bebanyak.. ;)

cik azeya berkata...

bagus ke backlink ni? nk try jugak. huhu

cik azeya berkata...

bagus ke backlink ni? nk try jugak. huhu

suhailaselaginella berkata...

cntik blog...

cik zaza berkata...

@suhailaselaginella tq..x)

Aku Anak Malaysia Merdeka berkata...

hehe dofollow terbaek. sume blog sy juga dofollow