new bloglist
new home new bloglist new bloglist

31 Mei, 2011

Home » » baby geniuses, siapakah mereka sekarang?

baby geniuses, siapakah mereka sekarang?

Salam 'alaik..
aku baru je lepas tengok cerita Baby Geniuses. ye, cerita lama release pada tahun 1999 tak silap aku. budak-budak kecik yang berlakon tu pun mesti dah besar panjang.




gambar yang telah di google. begitu juga dengan gambar mereka yang telahpun dewasa. maksud aku gambar dalam video. hehe.









bila diorang dah besar, pelakon Baby Geniuses ni dah tak berlakon lagi rasanya dan teruskan kehidupan mereka bukan sebagai seorang pelakon. 


selepas Baby Geniuses (1999) release lagi satu movie Superbabies, Baby Geniuses 2 (2004). aku tak tengok lagi baru je nak tengok ni ha. kalau korang pun terasa nak tengok download lah kat SINI.




movie time!!





19 virus attack:

kukukata.blogspot.com berkata...

hey im just watched this movie...on ceria ...

cik zaza berkata...

@kukukata.blogspot.com yup, memang tengok kat ceria pun tadi. ;)

Myfrin's story berkata...

Kak pun tengok kat Ceria tadi, hehe....

cik zaza berkata...

@Myfrin's story hehe.. xD

... berkata...

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

saya reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka saya follow. jemput singgah dan follow jika sudi~

hehe~ saya pun layan cite ni tadi.
memang best. samapi bos datang pun tak perasan. haha. tu la. pasang lagi kat opis =p
cuma nak tanya..

apa mood kamu sekarang ni? sebab? meowww~

terima kasih. update2 selalu ;)

cik zaza berkata...

@... haha sape suruh pasang kat opis. layan sampai tak perasan ye.hehe

riffzam berkata...

cerita baby geniuses mmg best lah! :) comel gila baby-baby dlm cerita tu. :)

sarah mohamad berkata...

citer ni best. santai je. hiks

cik zaza berkata...

@riffzam comel dan bijak. kelakar tengok telatah diorang.hehe

cik zaza berkata...

@sarah mohamad a'ah.. petang2 memang best tengok. hehe

ANAK MUDA berkata...

rindu la kat ko jaja..hahaha

ANAK MUDA berkata...

Rindu kat ko jaja..hahaha

cik zaza berkata...

@ANAK MUDA rindu ko jugak hasriq..sobbss..

soooooour berkata...

best ke cerita ni????

cik zaza berkata...

@soooooour best jugaklah.kelakar..

lagenda berkata...

citer lama ni kan..dulu masa remaja2, mmg syiok tgk citer ni

dwaty berkata...

cam pernah tengokla cite ni... tapi dah lupa2 ingat

cik zaza berkata...

@lagenda a'ah cerita ni tahun 1999.. ;)

cik zaza berkata...

@dwaty cerita pasal baby pandai2 tu..huhu