new bloglist
new home new bloglist new bloglist

13 Mei, 2011

Home » » akhirnya selesai sudah kesengsaraan.

akhirnya selesai sudah kesengsaraan.

Salam 'alaik...
rasa terharu sebab dah habis paper. apa yang terharu pun aku taktahu. HAHA. dan rasa macam ni,

"perghhh! lama gila aku tak update blog. berminggu sampai nuffnang pun tarik balik status glitterati aku,"

maaflah incik nuffnang, saya takde masa nak update blog memandang exam final lagi penting dengan subjek-subjek sem ni yang bisa buat aku macam nak mati. sobbss.. yang lepas biarkan lepas. walaupun ada lah sikit rasa sedih mungkin sebesar zarah ataupun sebesar gajah apabila satu subjek yang macam tak boleh nak jawab langsung. tapi nasib baik Allah beri aku hidayah dalam dewan peperiksaan tu jugak. Alhamdulillah. tu yang aku goreng sehabis baik tu. terutamanya paper 'penapaian' memang hangus aku goreng tapai tu. HAHA.

lepas paper akhir, aku dan housemate apa lagi berenti kat depan a'famosa amek gambar ramai-ramai. setelah setahun duduk a'famosa tak pernah pulak buat kerja gila macam ni. sampai ada pakcik mana tah yang dok hon-hon kami. 



'tahulah kami hot di depan bola golf besar ni,'

itulah namanya buang tebiat. taktahu malu pun boleh jugak. memang rasa sangat release tension kalau buat macam ni. setiap orang ada cara yang berbeza. so inilah cara kami. kononnya.. untuk beberapa bulan ni takde lagilah dengar bunyi alarm handphone aku bunyi setiap pukul 3 pagi mahupun pukul 12 tengah malam. dan takde lagilah kelihatan cik kina bercakap sorang-sorang bagi mengingati sebijik-bijik ayat dari nota bio. dan yang paling penting, takde lagilah keserabutan dan kesemakan yang kelihatan di atas meja kecil sebelah tv (meja aku study). 

lokasi: sebelah TV, meja kepunyaan kak nadia
kantoi sambil study main twitter. HAHA


exam dah habis sekarang masa beronggeng
kemudian, takut untuk tengok result pula...

8 virus attack:

Botak berkata...

tengok result pon takut?
tengok jelah.,
gagal repeat balik., kan senang.,
hahahaha...

cik zaza berkata...

@Botak aku taknak habiskan masa kat micet tu..huhu

HEROICzero berkata...

keh3x.


aku esok last paper. =)

cik zaza berkata...

@HEROICzero good luck.. ko rileks je tau..jangan nebes2..huhu

Kazen berkata...

bagus laa gitu gak....selamat bercuti..:)

✿....rossa alina....✿ berkata...

exam dah habis..tp time result tu YA AMPUUUUNNNNN lagi la seram..hehehehe.. ;p



da lame xsinggah blog zaza.. :)

cik zaza berkata...

@✿....rossa alina....✿ tahu xtakpe.. berdebar bukan main..

tulah, rindu pulak kat miss rossa..hehe

cik zaza berkata...

@Kazen kenapa tarikh komen ko bertukar?misteri.. huhu.. ok, selamat bercuti jugak.. ;)