new bloglist
new home new bloglist new bloglist

19 April, 2011

Home » » tengok video sat, jap lagi study.

tengok video sat, jap lagi study.

Salam..
dah tengok video yang kat atas ni? terasa excited pulak nak share kat korang sbb video ni sangat comel!! (kyaaa!!) selain ada sikit-sikit sama dengan kisah aku. kalau korang ikut entri-entri blog ni dari awal mesti korang akan tahu apa yang samanya. biasalah sebelum ni den suka buat cerita-cerita yang orang taknak baca. HAHA

sempat pulak aku menghupdate blog. padahal bangun pepagi buta ni nak study *kononnya. tapi sekarang study ke mana, keje lagilah ke mana. orang kata sambil-sambil study. blog ni sampingan je lagipun aku jarang update blog sekarang ni kan. 


'siaplah kau blog, start cuti nanti aku ganyang ko habis-habisan!'


p/s lama tak buat (p/s) camni. HAHA


entri yang tak berkualiti
dari aku...

9 virus attack:

HEROICzero berkata...

hahaha yea. start cuti memang siap la blog.

eh, adv nuffnang sebelah ni blok lah. camne eh? boleh closed ke apa?

cik gransazer berkata...

@HEROICzero resolution ko kecik ke?huhu..bnde tu xleh close..yelah2 aku buat dia close..huhu

baincardin berkata...

Welcoming my new header. ^_^

cik gransazer berkata...

@baincardin owh yeke?ok2..

Kazen berkata...

aiyaa,,,,patutlaa...

Ayda Munir berkata...

study study! goodluck:)

cik zaza berkata...

@Kazen apa yg patut la tu?huhu

cik zaza berkata...

@Ayda Munir hehe..tq.. x)

HEROICzero berkata...

yea, thanks! =) =) =)