new bloglist
new home new bloglist new bloglist

11 April, 2011

Home » » tangisan dalam tidur...

tangisan dalam tidur...

Salam..
aku dapat nightmare. nightmare yang sama dengan keadaan sebenar tapi versi penyelesaian yang aku sendiri tak sangka-sangka. mungki aku terlalu fikir pasal benda tu.

bila tersedar, aku terus check benda yang aku asyik check start dari pukul 4 pagi semalam a.k.a. pada 10 april. tapi sama je. air mata dah mula menitis. sama seperti dalam mimpi tadi.

kenapa aku ni? dah macam orang gila. kenapa aku sensitif sangat pasal benda ni? aku taktahu lah apa yang akan berlaku kalau keadaan ni berterusan dalam jangkamasa yang lama. mungkin aku lebih teruk dari ni...

maafkan saya...

2 virus attack:

Kazen berkata...

ape bende tue???

cik zaza berkata...

@Kazen hehe..xde apa..ni la dia YOU yg dimaksudkn..