new bloglist
new home new bloglist new bloglist

15 April, 2011

Home » » selagi tak tutup mata..keje,keje,keje..

selagi tak tutup mata..keje,keje,keje..

Salam...


"za, balik ni ko update blog,"


eh? pehal lak minah ni tiba-tiba suruh aku update blog? tahu lah blog aku dah lama gila aku tak jenguk. nak update lagilah jauh sekali. aku pandang dengan muka penuh tanda tanya. tak payah buat muka camtu tu orang dah tahu aku blur. HAHA. nak buat macam mana aku memang blur. sobbbss...


"pasal kebizian kite yang tak putus-putus ni lah. orang nak dekat final kelas takde sangat, assignment dan test mungkin ada tapi ada lah jugak masa nak buat. ni tak kelas sentiasa penuh assignment datang bertimpa-timpa ntah bila kita nak buat pun taktahu,"


ok. dan sebabkan tu lah aku masuk ni dah dekat 2 bulan tak tido malam! mata kompem akan tersedar pukul 2 pagi. sebelum tu tido awal lepas makan. nak kata awal tak awal sangatlah kadang-kadang tido jugak pukul 12 or 1 pagi. tapi tak lama, dalam pukul 3 or 4 mesti bangun balik. tak set jam pun dah boleh bangun. bangun buat keje yang tak siap lagi plus yang dah kena reject. sobbsss...

 adehh! buat keje atas meja lagi syok..[gambar dari tumblr.com]


keje kumpulan lagi macam hampeh! nak nak kalau dapat member group yang tak reti nak bagi kerjasama. ikut suka dia je bila nak siapkan, bila nak buat. padahal semua tu berantai kalau orang ni tak siap, yang lain tak boleh buat. nak buat discussion? bilanye? ada lah pulak masa kan.


nak kata luahan perasaan pun boleh. entri ni memang aku buat untuk luahan perasaan aku. dah tak sanggup nak luahkan kat keje-keje yang tak siap ni. makin serabut lagi ada lah..


rungutan sebelum final
adehh!

8 virus attack:

p@kcikLie berkata...

sob2..liku2 hidup yg tak pernah ada erti kepada manusia yg selalu mensia-siakan masa.., tiada ada jalan mudah untuk menajdi bersenang lenang...lakukanlah dengan semangat dan keikhlasan...

ehh aku pon luah prasaan jugak...huhu.

gabanMorka berkata...

aku pernah ada grup member yg menyusahkan

yup, memang aku leader
tp xkan la semua menda nak aku arahkan
xkan la xbole pikir sendiri

cik zaza berkata...

@p@kcikLie luahkan saje apa yg terbuku..huhu

cik zaza berkata...

@gabanMorka tau xpe..rase tension gile bila dapat group yg macam ni..pikir diri sendiri je nk senang tp taknak menyenangkan org..

Zyash berkata...

nak buat luahan perasaan gak ne..final just around teh corner je ne..tapi mood nak study xde....wa...asyik berblogging jer ne...mcm mane ne??
HEARTBEAT

Birthday Giveaway by SAYS.my!!

cik gransazer berkata...

@Zyash sobbsss...sama la kite.. :'(

yuyufartieyha berkata...

jom kita pakat bg kuliah kat die...

cik gransazer berkata...

@yuyufartieyha dah puas bg kuliah macam tu jugak lah perangai tak berubah...huhu