new bloglist
new home new bloglist new bloglist

04 April, 2011

Home » » anugerah bintang popular 2010..

anugerah bintang popular 2010..

Salam...
apehal aku ni? keje berlambak boleh lak nak update blog ni ha. ketekunan buat keje sampai sepuloh kali mimi si kucing ni merajuk dengan aku, mengamuk sambil mengoyak-ngoyakkan tisu rumah ni. pergh! rilek lah mimi den tau lah den dah tinggalkan ekau semalam.

malam tadi, ku pikirkan dapatlah aku membuat keje dan menghabiskannya bagi mengelakkan ada penundaan tapi apakan daya aku terpaksa berkongsi kasih dengan abph atau anugerah bintang popular di ruang tamu. hilang konsentrasi aku. terpaksa memilih antara dua laptop (assignment dan kadang-kadang twitter) ataupun tv? oh, tidak! mata asyik melekat kat tv. tutuplah laptop sat. tapi... awal-awal dah tengok Fasha Sandha menggondoli piala abph dan lepas tu je. *krohhhh....krohhhh.. den dah tak dapat nak tahan mato dah ni..

bangun dah le tengah malam boleh pulak tanya dengan si mimi, sebab kat ruang tamu tinggal aku dan mimi je, "eh, abph dah habis ke?" HAHA. mimi pun memandang aku dengan muka pelik. aku dapat rasakan dia paham apa yang aku dok tanya tu. "apeke bengap tuan aku ni tanya abph tengah-tengah malam. dah pukul 1 pagi ni kot," maaf le cik mimi si kucing aku tengah mamai lagi tu.

dah agak Shaheizy Sam menang!hehe.. padahal baru google ni.[gambar dari SINI]

dah takde keje dok
cakap dengan kucing je 
dua tiga hari ni..

14 virus attack:

Tasha berkata...

kesian cakap ngan kucing. jangan depan2 orang tau..... nt orang ingat gila pulak. malaysia sekarang ni ramai orang gila sebab masalah emosi

baincardin berkata...

Tahniah kpd pemenang!!!~

Johan ngan Usop wilchar lawak gile mlm tu! ^_^

cik zaza berkata...

@Tasha huhu.. stress lah kakak, dah takde sape nak cakap dgn sy..sob..sob..

cik zaza berkata...

@baincardin tak tengok dah part tu..dah masuk dlm alam mimpi.huhu

Tasha berkata...

hahaha.....

si cebbie cholet berkata...

aishhhhh....

x bfren ai lagik!<-- tetibe!

yuyu_fartieyha berkata...

part nk umum bpp tu mmg x leh blah...alahai kesiannye sis ni....kena qadak tido byk2!!!!!

jiera berkata...

senget akk aku ni .. haha .. ape2 pon haha zizan the best host that nyte haha i like it haha

cik zaza berkata...

@Tasha huhu..

cik zaza berkata...

@si cebbie cholet erk? yeke??orite!on the way!!...hehe

cik zaza berkata...

@yuyu_fartieyha huhu..tahu xpe..bile lah dpt tido cam normal balik..sob..sob..

cik zaza berkata...

@jiera yeah!!!..hehe

SeindahHiasan berkata...

Salam Ukhwah :)

Jadikanlah setiap saat yang berlalu itu bermanfaat, agar tiada penyesalan di hari muka.

Jemput singgah Www.SeindahHiasan.Com.My ~ Seindah Tinta dan Madah (Blog Motivasi dan Teladan)

cik zaza berkata...

@SeindahHiasan thanks .. =)