new bloglist
new home new bloglist new bloglist

28 April, 2011

Home » » aku ingin berlayar bersama sinbad..

aku ingin berlayar bersama sinbad..


Salam..


sekali lagi pembukaan entri dengan video. korang pernah tengok video kat atas ni? intro dari cerita bersiri the adventures of sinbad season 1. tak silap aku masa ni aku masih seorang kanak-kanak yang duduk di bawah ketiak mak lagi. HAHA. tadika lagi beb.

entah macam mana lepas dengar lagu on the floor yang dinyanyikan oleh jennifer lopez dan pitbull aku boleh teringat pulak cerita sinbad ni. cerita yang pernah membuatkan aku addicted setiap hari sabtu malam ahad kot pukul berapa aku dah lupa, yang pasti lepas cerita ni sama ada cerita hercules atau xena the warrior princess di ntv7. pergh! boleh tahan jugak daya ingatan aku. HAHA.

 ouuhh..abang dada bulu!HAHA..geli aku![ihsan pakcik gugel]

aku ikut cerita ni dari season 1 sampai season 2 kot. sebab utama hero dia macam macho. kecik lagi dah gatal. kakak aku le yang ajar ni. ish. ish.. bad influence untuk budak kecik yang innocent macam aku. jomlah layan lagu on the floor jennifer lopez yang aku duk cakap sampai boleh teringat cerita lama tu.



music beginning je yang
buat aku teringat
cerita sinbad tu. hehe.

11 virus attack:

HEROICzero berkata...

eh heroin dia ctherine zeta-jones uh?

serious x perasan dulu.

yeaaaa, xena the warrior princess. best bhaaai!

cik zaza berkata...

@HEROICzero tau xpe..aku ingat aku sorg je yg ingat cerita2 lama ni..yela, den kocik laie maso tu..haha

SyedGraphiX berkata...

cite ape ni....tak pnah tgk. adess

cik zaza berkata...

@SyedGraphiX tak silap cerita ni masa tahun 1996.. lama dah selalu kuar kt ntv7..huhu

Kazen berkata...

kemonglaa...hang pi letak video..ak xleh tgokk..haha broadband abes limit...letaklaa gmbr2 cikit ke

Kazen berkata...

kemonglaa...hang pi letak video..ak xleh tgokk..haha broadband abes limit...letaklaa gmbr2 cikit ke

cik zaza berkata...

@Kazen tu ada gmbr sinbad pujaan hatiku tu..hahaha

Aida Omar berkata...

kartun dia pun best layan..hik3

cik zaza berkata...

@Aida Omar a'ah..betul2..katon pun hero macam macho je..hehe

yui92 berkata...

hahaha betul3....mmg suka sgt cerita tym tu... sinbad, hercules, xena, pastu ada lagi sabrina the teenage witch, charmed, dan cerita kungfu2...ohhh mmg besz tv tym tu...skang dah besaq...rancangan tv pun dah jadi mengarut =p=p=p

cik zaza berkata...

@yui92 tau xpe..ntahapehape je cerita skang ni..cite lame2 jugak best,,kan..kan..hehe..