new bloglist
new home new bloglist new bloglist

06 Mac, 2011

Home » » jerangkang, balik pun terkangkang-kangkang...

jerangkang, balik pun terkangkang-kangkang...



Salam..
sepertimana yang aku bagitahu korang, aku tak online selama 3 hari. so, rindu tak? HAHA..
ke korang langsung tak kisah?

"tak online pun nak bagitahu bajet ada orang nak amek tahu letteww,"
"kau online ke tak aku camni jugak,"
"aku tak hadap pun blog kau ni,"

fine! fine!
yelah, yelah.. aku tahulah sape aku. aku hanya blogger picisan yang mengharapkan support dari korang. sob..sob.. tapi aku tak kisah pun kalau dialog-dialog di atas ni betul. memang pun, bukan ada pekdah pun aku online ke tak kan? 

balik dari camping aku rasa macam nak tidur sepanjang hari, penat sioott!! satu badan aku sakit-sakit, nak 'ughugh' pun susah. aduhai, aku rasa esok lagi dasyat kesakitan badan aku ni. jalan pun dah tak betul. sepanjang-panjang jalan on da way nak ke dapur je pun dah ada bunyi, "adeh! adeh!" jalan pun dah macam orang dalam pantang. pergh! tu tak masuk calar balar kat kaki dan tangan ni ha. nasib baik muka takde. kalau tak larik pakwe den nanti. HAHA

tapi pengalaman camping memang best bagi aku. bukan setakat pengalaman je lah, aku dapat jugak mengeratkan lagi hubungan persahabatan dengan kawan-kawan aku, sumbak'f. pastu mendaki bukit jerangkang yang ada 46 tingkat tu. tapi kami sempat naik 40 tingkat je. mandi manda dan makan-makan di sana. masak megi je beb, tu pun dah terasa nikmatnya. lapar, semua benda sebat. 

bermunjung-munjungan nak bercerita..hihi


malam tu pulak kitorang main perang-perang. gile ganas pihak lawan kumpulan kami. dia tekup mulut aku sampai tak bernafas weyh! rasanya kalau ahli group aku tak datang hentikan perbuatan dia tu memang aku dah takde dah kat depan laptop dok update blog ni hah. aku jerit je pun nak bagitahu group aku yang aku dah kena tangkap. adehh! 

yang penting sepanjang kem ni kami hari-hari mandi air terjun. yippie! tapi sejukk!!.. brrrr!!.. kesejukan terasa sampai ke tulang beb. nak nak tulang dan kulit aku pun bukan jauh sangat. memang kejap je lah dah menggigil-gigil dalam air tu. dan yang pasti saat awal aku naik bus bertolak ke sana dan saat kami nak balik ke micet bayang-bayang lab report bioprocess tetap menghantuiku. huhu. macam mana nak buat ni!!??


kejutan tak lama lagi akan menyusul
ecceehh!! korang tak tunggu pun takpe
biar aku tunggu sengsorang.huhu

12 virus attack:

Dear Yayien berkata...

betoi3...pas dah enjoy2..time nak blik tue..teringat..report,mino projek...aigOoo....

Rie berkata...

err nape x abihkan 6 tngkt lg tu? huhu..

gabanMorka berkata...

apasal la rimau xmakan kau...haha

cik zaza berkata...

@Dear Yayien tahu xpe..aduhai..bile nk hbs dahh..

cik zaza berkata...

@Rie sbb tgkt 41 ke ats dah curam 90 degree org tu ckp..lgpn msg2 dah penat..huhu

cik zaza berkata...

@gabanMorka kau pun suka lah aku kena baham dek rimau kn?huhu..sampai hati kau..

ika berkata...

amboi , sakan noh .

cik zaza berkata...

@ika HAHA..agk la..

HEROICzero berkata...

nampak seronok!

keh3x mmg kejam la sape yg tekup muka tu.

anyway, waiting for your so called kejutan!

=)

cik zaza berkata...

@HEROICzero tu la..pesal ko tak gi sekali bro?budak iprom ada je kot join..huhu

...cHoMeL iTu AkU... berkata...

za, tggi x puncak plg ats dye??? rse2 bpe jam bole smpai plg tggi tu??? hehehe

cik zaza berkata...

@...cHoMeL iTu AkU... kitorg sampai 40 je..41 n ke atas dah tggi kot condong ada la dlm 90 degree..tu yg xnaik sbb msg2 pkai kasut sukan bese..xssuai.