new bloglist
new home new bloglist new bloglist

26 Mac, 2011

Home » » rungutan dan rintihan...

rungutan dan rintihan...

Salam..
internet semakin menjadi-jadi cemburu terhadapku dan blog ni. tak dapatlah aku nak update blog walaupun memang takdelah penting sangat nak update blog ni dengan keadaan aku yang tak berapa nak stabil atau dengan kata lain 'sewel' (aimi yang cakap).



dan kalau aku mengupdate blog untuk setiap hari-hariku perlukah aku menceritakan segala yang berlaku sebijik-sebijik? 

"hari khamis malam aku ada test biochemistry lepas tu hari jumaat pagi pulak aku ada test fermentation boleh pecah kepala aku macam ni,"

dah macam diari. ye, aku memang suka tulis diari dan mungkin kadang-kadang aku ter jugak menceritakan kebizianku di blog ni. bak kata member aku,

"biasalah perempuan kan suka merungut,"

yelah agaknya...
perempuan merungut mungkin perkara biasa tapi kalau lelaki yang merungut? luar biasakah? jarang tapi ada je yang kuat merungut.

"penat tau tak arini kelas sampai petang,"

padahal kelas dia start tengahari habis pukul 4 dan 2 kelas untuk satu hari tu je. hari lain takde kelas. merungut kat awek kalau dapat awek yang jenis keras maksud aku tak suka merungut-rungut then menyampah dengan orang yang merungut kompem kena marah balik. HAHA. 

sabar je lah dengan apa yang kita hadapi. insyaAllah dengan kesabaran tu mungkin satu hari nanti kita nampak hikmah disebaliknya.

renung-renungkan dan
selamat beramal!

10 virus attack:

HEROICzero berkata...

u know wut, industrial visit aku untuk esok,

xde bas.

kene gerak pakai kereta sendiri.

GAHHHH!

HEROICzero berkata...

sekian saja rungutan aku untuk pagi ini.

>__________________<

cik zaza berkata...

@HEROICzero ehhh???!!!! pehal lak? baik tak payah industrial visit..grrr!aku pulak bengang.

cik zaza berkata...

@HEROICzero menyatakan ketidakpuasan hati bkn rungutan kot..huhu

p@kcikLie / mamadiana berkata...

tapi x semua perempuan suka merungut atau membebel...like me...hehehe.tq @mamadiana

gabanMorka berkata...

rungutan aku:

aku tunggu company kerja kol aku balik seperti yg dijanjikannya

tapi sampai la ni sunyi je

demmit

cik zaza berkata...

@p@kcikLie / mamadiana haha..yup..me too..sy pun suke merungut, membebel kadang2.hehe

cik zaza berkata...

@gabanMorka sabar2..tak lama lg la agknya..

sakina sakura berkata...

yer..rungutan tuk tetiap bulan..ble nk g melantak mekd neh...haiyaaa

cik zaza berkata...

@sakina sakura hahaha..kite melantak kt seoul garden pulak le...