new bloglist
new home new bloglist new bloglist

23 Mac, 2011

Home » » aku dan internet

aku dan internet

Salam..
lama dah tak update blog ni lepas kes internet connection rumah aku takde. pasal apa ntah nak kena tunggu sampai 2 hari untuk itu dan selama dua hari kerja aku terbengkalai. dah le banyak assignment yang nak kena hantar minggu ni. ok, fine. tipu. satu assignment je.

 tenet!tenet!tolonglah ada....

selama lebih kurang 3 hari aku tak ber-online terasa macam duduk dalam hutan tapi bercondo mewah di afamosa. bila dapat online je, rasa macam,

"buat apa nak online? bukan ada apa pun,"
"alahai facebook ni. den nak deactivate jo laa,"

ditambah dengan benda-benda yang menjadi catalyst untuk aku deactivate facebook. 

"pergh! memanglah. aku dah le tengah serabut, tahu pasal ni lagi lah aku serabut,"

TAPI...
alhamdulillah ada jugak good news yang aku dapat. kawan baikku dari sekolah rendah yang sangat lama tak berjumpa dan dah lama lost contact aku jumpa kat yahoo. google je beb. cari kat facebook takde hamek kau google terus. tapi feymes pulak sampai jumpa dia kat google.hehe.

hack facebook adik aku
je sekarang..
jangan marah ye dik..

6 virus attack:

Taufan Bin Ribut berkata...

aku,lappy dan internet adalah rakan baik ^_^

cik zaza berkata...

@Taufan Bin Ribut same..tp aku nk tmbh kucing.hehe

HEROICzero berkata...

aku kalau cuti, balik rumah. haa memang xde nak on9 lah. kalau seminggu, sebulan? keh3x

cik zaza berkata...

@HEROICzero aku kt rumah pun tak online sgt..hehe..*padahal...

Rie berkata...

bz gile nmpk..x pe..syg blog tinggal2kan..hehe..

cik zaza berkata...

@Rie haha..yela..