new bloglist
new home new bloglist new bloglist

08 Mac, 2011

Home » » aku bercakap dengan bulan sengsorang..

aku bercakap dengan bulan sengsorang..


i'm talking to the moon alone..
macam orang gila yang tengah syok sendiri pulak. haish!

As salam..
lepas balik dari camping aku dah kurang makan. erk? apehal lak tak berselera ni. selalu ok je makan banyak-banyak. sampai aku buat pemikiran sendiri. mesti perut aku terkejut, yelah dah 3 hari kot makan dalam hutan tiba-tiba kat rumah makan macam biasa perut dah tak boleh terima pulak. tapi tadi kat lab reaction kepala aku dah berpinar-pinar macam nak pengsan. perut kosong, lapar nak makan tapi selera takde. plus terasa nak muntah. pergh! dasyat betol. ni first time aku rasa camtu. 

"hari ni aku tak makan nasi langsung,"

mengadu kat kawan baik aku, saje nak buat dia risau. HAHA. takde selera beb tengahari tadi pun aku tak makan. rase kalau makan pun kompem muntah. macam keracunan makanan pulak aku rasa. aduhai..

"kau ni banyak pikirlah.. takde benefit pun kau pikir banyak sangat benda yang takde pekdah tu, sebelum aku pelempang kau baik kau pergi makan sekarang!"

pergh! nak pujuk aku makan pun tak payah lah ganas-ganas sangat. aku fragile. HAHA. betullah apa dia cakap, tapi aku memang tak boleh nak stop pikir benda-benda yang takde pekdah yang dia dok cakap tu. benda tu akan tetap bermain-main kat kepala hotak aku. kalau dok diam-diam tak kacau aku takpe jugak. ni tak, dah pikir beremosi pulak. haish!


entri beremosi..
HAHA

14 virus attack:

Plain Jane berkata...

nape? tertekan ke

ika berkata...

Lagu Bruno memang perghh . eh , apsal x lalu makan ni . nak kena pelempang ? haha ..
*talking to the moon .. trying to get to you ... lalala

Zyash berkata...

hehe, member dah sayang sangat la 2...huhu...

cik zaza berkata...

@Plain Jane tekanan jiwa n prasaan..huhu

cik zaza berkata...

@ika haha..tggu org pelempang aku ramai2..
*in hopes you're the other side..lalala

cik zaza berkata...

@Zyash nmpk kot kasih syg dia smpai nk pelempang org..huhu

Cik Bee~! berkata...

ganas kawan mu..hahhahaa

Eel berkata...

kawal emosi ye~~

ps: tak, tp dekat ngan utem~

cik zaza berkata...

@Cik Bee~! haha..agk ganas di situ..

cik zaza berkata...

@Eel insyaAllah selagi dpt kawal..

HEROICzero berkata...

jgn biar emosi mengawal diri.

ok x iklan aku? dapat dari mana ntah. radio kot. ke majalah. drama swasta, mungkin.

cik zaza berkata...

@HEROICzero xpenah dgr pun iklan ni kt mane2.huhu

Rie berkata...

lebey suka 'talk to the hand'..

cik zaza berkata...

@Rie talk to the hand or get something from my hand.haha