new bloglist
new home new bloglist new bloglist

14 Februari, 2011

Home » » pose paling HOT..

pose paling HOT..

Salam...
ouhh.. ZYASH tag aku masuk contest. contest apekah? alah, contest ni ha. CONTEST POSE MENARIK. hehe. tahu lah aku ni gile berlensa. 

klik pada gambar jika anda berminat..

susah kot contest ni bagi aku. yelah nak kena cari gambar yang paling HOT le katakan. hadiah pun menarik, apa taknya sape je nak bagi aku shawl + inner free selain kakak aku. so, kalau boleh nak juga sekali menang contest yang blogger anjurkan kan? kan? setelah aku bongkar semua album-album gambar yang ada kat laptop aku ni. nasib baik masih ada gambar-gambar lama. dengan itu aku mempertaruhkan gambar di bawah ni untuk masuk CONTEST POSE MENARIK ini. 




ok, fine. gambar ni taklah HOT mane. tapi banyak-banyak pose yang ni je lah aku rase menarik untuk contest ni. takde pose dengan shawl pulak. mungkin sebab kebelakangan ni aku sudah tak ber-camwhore sangat macam dulu. ouh. dah matured agaknya. HAHA.

insan yang ingin aku tag plus aku nak sangat mereka masuk contest ni sebab mereka memang jenis suka ber-pose. calon-calonnya adalah. jeng jeng!


korang tak buat siaplah korang aku taknak cakap dengan korang lagi!.. HAHA. gile kejam. contest je pun. tarikh tutup, 12 FEBRUARI - 12 MAC..
anyway, wish me luck ye. aku ni dah le tak pernah menang masuk contest. hehe.

20 virus attack:

miCoS!! berkata...

mane gmbr aku nk kebas nie???huhu..
x de pose menarik la..huhu....

cik zaza berkata...

@miCoS!! aku tahu ko ada gmbr2 yg posing best2..ko selongkar lah album lappy smpai jmpe..aku penah jmpe tu sbb aku suh ko masuk.hehe..cam jht je aku ni..yg pasti ko kne masuk!hoho

jijie berkata...

weh..mane ada gmbar pose2 menarik? ade ke? bg idea skit

nuralynZAKREE berkata...

comel la...suka tgokk (: btw , trimas tau sudi join...

cik zaza berkata...

@jijie blah lah takde..hahaha..aja rase kaklong nye gmbr lg byk dr aja..posing bkn main..cehhh!

cik zaza berkata...

@nuralynZAKREE same2 awk..tq jugak sbb menganjurkn contest ni.. x)

Zyash berkata...

Cantik pose...Hot n kiut...hehehe

cik zaza berkata...

@Zyash haha..mane ada hot yunk..

mook berkata...

wat style rockers k gak ahaha

BLADE EDGE berkata...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

cik zaza berkata...

@mook ikut ko la dik oiii...

cik zaza berkata...

@BLADE EDGE owh..thanks.. x)

✿....rossa alina....✿ berkata...

wow!!sangat hot!!heee..good luck dear.. ;)

cik zaza berkata...

@✿....rossa alina....✿ hehe..tq yunk.. x)

HEROICzero berkata...

hai hottie~

=)

gud luck!

cik zaza berkata...

@HEROICzero opss! hot kah sy?huhu..neway, thanks..

AYuNG berkata...

canteekkk:)

gul luck!

Botak berkata...

takde lah hot mane pix ni..
seram sejuk ye r..
hahahahaha... XD

cik zaza berkata...

@AYuNG terasa pelik.huhu..thanks..

cik zaza berkata...

@Botak hahaha..fine..