new bloglist
new home new bloglist new bloglist

12 Februari, 2011

Home » » ni nak entri apa sebenarnya ni?

ni nak entri apa sebenarnya ni?

Salam...
sebelum meneruskan baca entri ni sila play muzik di bawah sebagai background. *saje-saje nak jiwang. hehe..





ihsan tumblr [shut up and kiss me tumblr]

All I wanted was to be a girl falling asleep in a boy’s arms and not caring about anything else in the world except how I feel right there with him.
Just give me a hug and wipe away my tears.
Smile at me and promise that everything will be okay. 
Sit here and listen. 
Tell me I’m fine the way I am cause it always sounds best coming from you. 
Hug me and say that I don’t deserve this because I’m starting to believe that I do.
Please just once be there to steady my shaking hand. 
Be there to laugh away all my problems.
Be there to tell me that it’s all going to be okay. 
And then you came along and your so much more then that.



ok, mood jiwang tapi takde kena mengena pun dengan valentine's day sebab aku tak sambut pun benda alah tu. tadi dok belek tumblr yang agak lama dah tak buka nampak post ni oleh orang yang telah pun aku mention di atas. sweet pulak aku rasa tak reblog kat tumblr tapi terasa nak reblog kat sini. hehe. ni lah jadinya bila otak dah senget dek buat sampling sampai ke subuh. balik rumah otak pun weng-weng sikit. kepala dah pening bagaikan mahu dihentak-hentak ke dinding. nak tido tapi aku yakin bangun nanti mesti lagi dasyat kesakitannya nanti. aduh..

tinggal lagi satu lab je untuk sem ni yang
memerlukan daya ketahanan mata yang sangat bagus..
tahan dari tido lah pastinya.huhu

8 virus attack:

diana berkata...

mood jiwang di hari sabtu..:)

cik zaza berkata...

@diana agaklah..slepas menapaikan diri..huhu

dayah SnoW Heuka berkata...

wahhh sweetnye qoute tuhh mane cik zaza dapat.. hehe wat sendiri eahh :D

cik zaza berkata...

@dayah SnoW Heuka huhu..sy xsehebat itu utk mghasilkn quote yg best cam kt atas ni..ada link kt atas tu..link tumblr.. x)

ika berkata...

bukan selalu datang mood jiwang ni kan ? layannn .

cik zaza berkata...

@ika agk la di situ..huhu..layankan aje..

Zyash berkata...

Wewiit...jiwang...hehehe
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
Lagi RM6.31cen nak Cashout Nuffnang

cik zaza berkata...

@Zyash jiwang dgn title yg tunggang langgang..haha