new bloglist
new home new bloglist new bloglist

11 Februari, 2011

Home » » labku syurgaku...

labku syurgaku...

Salam...
hari ni hari jumaat, esok hari sabtu means hari orang yang tunggu-tunggukan untuk bercuti setelah seminggu bekerja. aku yakin sabtu adalah hari yang korang paling suka sebab boleh tido sampai tengahari. pergh! memang best kalau dapat tido selama itu.

dah 3 hari aku kurang tido. keje banyak le katakan. assignment berlambak-lambak disertai dengan lab report. tu tak cite lagi lab sampai ke malam. dah rasa macam final year pulak dok sibuk-sibuk macam tu. kalau orang yang taktahu keadaannya bolehlah kata,

"eleh kau, baru lab macam ni dah merungut,"

aku rasa macam nak sepak je kalau ada orang yang cakap macam tu. orang yang semestinya tak ambik jurusan macam kami dok kata begitu. apa heck emo emo ni?! HAHA. 

 berlensa dengan micro-pipette


taknak lah beremosi lebih-lebih nanti ada yang kata blog aku ni blog emo tahap cipan. takde pulak sudi menjejakkan mata mereka ke sini. walaupun aku tahu blog aku ni tak sehebat blogger lain. sekadar mengisi masa lapang. *walaupun kadang-kadang terasa macam kewajipan dan bukan hobi masa lapang. huhu.

setiap orang ada hal yang mereka perlu kerjakan
hal tersebut mungkin mudah bagi kita tapi pada hakikatnya 
tak semudah yang kita sangka sebab kita bukan berada di
tempat mereka...

10 virus attack:

aleeya husnan berkata...

lol.. kitorang lab komputer sejam pun tak tahan dow.. jom bunuh makhluk2 yang kata banyak komplen pasal lab tu...

NabiLLa NaSir berkata...

penat kot masuk lab. saye lab kimia smpai 6jam sehari. ade jugak yg ckp 'eleh lab pun nak penat'. rase nak cekik je org tu. huhu

Rie berkata...

lab da mcm rmh dia dah hu3...

sugar2 kapas strawberry berkata...

walau ape pon entry kamoo..sy sudi menjejak..heeeeee

HEROICzero berkata...

best apa dok lab, sejuk jek. keh3x

*seminggu neh rasa mcm lebih tido =P

cik zaza berkata...

@aleeya husnan diorg tu ibarat bkteria jahat yg xdiperlukan je babe..huhu..kill!kill!die!die!haha

cik zaza berkata...

@NabiLLa NaSir tau xpe..sama lah dgn sy.setiap ari ada lab..plg kurg satu lab la..walaupun spatutnya dlm jadual xde terpkse dtg gak utk buat analisis..huhu

cik zaza berkata...

@Rie tau xpe..tu nasib baik aku tak tido lab je malam td..berkampung kt surau je laaa..uhuhu

cik zaza berkata...

@sugar2 kapas strawberry huhu terharu sy..ni yg nk syg lebih ni..huhu

cik zaza berkata...

@HEROICzero mmg best sejuk..tp kalau pepagi buta terlebih sejuk pulak..gigil bdn den ni haa!huhu