new bloglist
new home new bloglist new bloglist

27 Februari, 2011

Home » » GiveAway EdY : KATA KAU!

GiveAway EdY : KATA KAU!



Salam..
kali ni aku nak join giveaway yang telah di tag oleh encik Khairul iaitu Giveaway Edy: kata kau!.
untuk giveaway ni aku kena buat caption yang kreatif untuk gambar yang aku curi dari blog beliau.
jadi, gambar pilihanku adalah:

SWEETNESS can bring a HAPPINESS besides giving a DISEASE.



ok, tak lebih sepuloh patah perkataan. dengan ayat yang macam ni.
aku ngaku aku tak kreatip sangat bab-bab bagi caption ni.
ok, jadi orang yang aku nak tag adalah ----> cik kaklong the jijipeggton

2 virus attack:

Edy Zaidi berkata...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

cik zaza berkata...

@Edy Zaidi thanks juga sbb dtg komen utk giveaway awk ni.. x)