new bloglist
new home new bloglist new bloglist

02 Januari, 2011

Home » » sesi meluahkan perasaan kat kawan baik

sesi meluahkan perasaan kat kawan baik

Salam..
hari ni dapat komen anonymous di dua entri blog ini. penulisan tak dapat dikenal pasti ditambah pula dengan kebengangan yang belum habis dek masalah yang bakal atau sedang aku dan housemate aku alami. aku jawab macam mahu nak taknak je komen anonymous. mood tengah tak betul. baca komen membina pun rasa tercabar. HAHA.

ak da xdknali rpenye dlm blog ni,k ak akn lpe kn azam tok slalu tgk blk ni... =(

ok, kalau bab dah tachink macam ni aku tahu dah sape orangnya. ALAMAK!! kawan baik aku lahhh! berposak aku nak pujuk dia ni. explain bagai. aduhai.. memang susah nak pujuk dia ni. aku bukan selalu pujuk orang pun. even dengan raksasa dia yang selalu pujuk aku. hehe. kejam tak? tak pasal-pasal dia tutorkan aku macam mana nak pujuk orang. HAHA. 

ok, setelah dipujuk dirayu dan semua yang berkaitan aku cerita masalah aku kat dia. kitorang jarang kontek. so, masa ni je lah aku nak bermanja-manja dengan dia. jap lagi raksasa baca memang ada yang kena fire ni kang. HAHA. nama pun kawan baik. aku kongsi masalah aku kat dia. kebetulan memang tengah kusut. at least dapat lega sikit walaupun masalah tu belum ada penyelesaiannya.

kalau dulu dok bercerita depan-depan tapi sekarang dah tak boleh lah. kena lah guna teknologi yang ada. internet dan handphone. walaupun dua benda ni pun aku jarang layan melainkan orang call aku je. kredit topup sekali pastu habis camtu je sebab adik aku yang lenjankan handphone aku. bila nak guna tengok-tengok kredit dah tinggal separuh. apa heck! nasib baik aku ni kakak yang baik walaupun kadang-kadang tu aku perli jugak budak kecik tu.

arghh!
aku terasa nak jumpa je kawan baik aku ni. hangout sesama ke. nak cerita habis-habis apa yang buat aku moody hari ni. tapi takut le pulak. jap lagi tak pasal-pasal aku meruntuhkan hubungan dia dengan awek dia. takpe-takpe. kalau boleh jumpa awek dia sekali pun ok jugak. yeay! buat double date. hehe. nanti takde lah yang dok jeles kan? kan?

bila aku ada kawan baik macam dia baru aku tahu kepentingan kawan dari seorang awek atau pakwe. bukan nak lebihkan kawan ke apa, tapi kawan yang selalu ada time kita susah dan senang. kadang-kadang rasa bersalah bila aku pernah jeles raksasa dan kawan baik dia. huhu..

6 virus attack:

starsyeea berkata...

best kan ade kawan...hehe :)

hargai sebelum hilang...:(

cik zaza berkata...

@starsyeea yupp..hepi dgn kgkwn.. ^^

Rie berkata...

kawan yg baik selalu ada masa kita susah..mase senang apatah lg :)

cik zaza berkata...

@Rie betul3... ^^

Tanpa Nama berkata...

hamende le ko ni kuza, 1 bnde ko ckp 100 explain dlm entri,edat ko tmbh cte ye,ap pn mekaseh wei!!!

cik zaza berkata...

@Tanpa Nama hehe.. nama pn blogger kwnku..huhu..sama2.. x)