new bloglist
new home new bloglist new bloglist

29 Januari, 2011

Home » » meja ape tu banyak nau barang?

meja ape tu banyak nau barang?

Salam..
makin lama makin rajin pulak aku bangun awal. bagus anak dara macam aku ni. HAHA. bangun awal bersebab, sepatutnya nak berlari-lari anak a.k.a joging kat a'famosa dengan edaa. tapi dia tak call pun jadi ke tak ni? huhu. baru nak rest kejap sebelum sambung report. petang sikit kami nak terjun masuk swimming pool pulak. yabedabeduuu!!

 (gambar: meja aku selalu buat keje)


tengok meja dah macam hape. lab coat siap ada atas meja, air supaya senang minum sebab malas nak pegi dapur. buku-buku dah tersedia atas meja senang sikit nak amek. opss! tapi buku-buku ni bukan semua aku punya. dengan laptopnya lagi. ish..ish.. macam ni ke meja study anak dara. memang nak kena kemas ni tapi nak letak mana buku yang banyak ni? rak buku dah penuh disumbat buku-buku tebal. haish!

nak kena kemas jugak
bertambah serabut otak aku tengok. huhu


8 virus attack:

Taufan Ribut berkata...

singgah sini..=)

cik zaza berkata...

@Taufan Ribut ok encik ribut..huhu

Rie berkata...

x cukup rak kita tmbh rak hu3...

cik zaza berkata...

@Rie belikn aku satu rak buku..haha

gabanMorka berkata...

ko kene bukak satu stor tok barang ko je

cik zaza berkata...

@gabanMorka agak la..buat garage sell.hehe..*ntah betul ke tak..

::NelyLeyana:: berkata...

meja student PhD... uhuhuh

cik zaza berkata...

@::NelyLeyana:: hahaha..PhD la sgt..ni blm tnjuk rak buku yg mcm nk roboh tu..